Zena Skorpija: Ne prasta nego UZVRACA i ona nista NE ZABORAVLJA!

2019-09-08 Off By Admin

 

Upravo zbog toga zena skorpija sada nikome ne ostaje duzna. Onaj covek koji joj omoguci srecu na bilo kakav nacin moze biti ubedjen da mu to ona nikada nece zaboraviti, ali onaj covek koji joj nanese tugu treba da bude spreman na njenu reakciju. Zena skorpija ne zeli vise nista da prasta nego zeli samo svima da uzvraca. Ona zeli da svi ljudi dobiju upravo ono sto su sa svojim postupcima i zasluzili.

Isto tako zena skorpija nista ne ume da zaboravi. Ona apsolutno nista ne zaboravlja nego sve odlicno pamti. Ona je dama koja mozda nekoj osobi nece uzvratiti odmah u trenutku, ali nema nikakve dileme da ce to ona uciniti vremenom. Ona zaista nikada nikome nece ostati duzna. Ona sebi ne dopusta da bude duzna bilo kojem coveku.

Neverovatna je zena skorpija i to se moze reci bez i malo preterivanja, a ona je i po mnogo cemu jedinstvena. Upravo zbog njenog ponasanja, kao i zbog njene velike pravicnosti, upravo zbog toga ce se uvek govoriti o njoj. Ona prosto ne moze niti jednog coveka ostaviti ravnodusnim, o njoj svaki covek mora imati neko misljenje.

Pages: 1 2