Ribe: Previse su emotivne, plemenite i dobre, a sve to ih mnogo KOSTA!

Ribe: Previse su emotivne, plemenite i dobre, a sve to ih mnogo KOSTA!

2019-09-05 Off By Admin

 

Isto tako ribe izazivaju veliku paznju zbog svoje velikodusnosti. Potpuno je neverovatno to sto ribe zele da podele svaki razlog za srecu sa dragim osobama. Ribama zapravo sreca nije ni potrebna u zivotu ako je nemaju sa kim podeliti pa zbog toga svoju srecu dele sa voljenim osobama.

Ipak, nema nikakve dileme da je ribe u zivotu najvise kostalo prastanje. Ribe su oduvek imale veliku dusu zbog koje su sve mogle oprostiti, a zbog toga su one od strane istih osoba mnogo puta bile povredjene. Ribe i sada nastavljaju da prastaju i one ce prastati drugim ljudima sve dok postoje.  One veruju da svaki covek ima prava na gresku i zbog toga one prastaju.

Ribe nikada nikoga nisu krivile za tugu u svom zivotu nego su oduvek krivile sebe. One znaju da su same krive za svoju tugu, odnosno da je krivac za tugu njihova dobrota. Medjutim, ribe se prosto nece promeniti i one ce nastaviti da budu ”svetla tacka” medju ljudima.

Zauvek ce ribe pomogati drugim ljudima. One ce isto tako pokazivati saosecajnost. Ribe su prosto divne i nesebicne osobe koje zasluzuju srecu, ali koje umesto srece obicno samo tugu dobiju.

Pages: 1 2