BIK: Znak koji ima NAJVECE SRCE ali isto tako i PONOS koji NECE POGAZITI!

2019-09-04 Off By Admin

BIK

Ovo je znak koji ima stav.Znak koji ume da se bori  za ono sto zeli i osoba koja ce na svaki nacin da nastoji da  dodje do onog do cega mu je stalo.

Bik nikada ne igra  prljavo  ali je osoba koja  ce naci nacina da dodje do svog cilja.

Neko je ko je iskren i posten i kome bas nikada nece pasti na pamet da vam nanese bol ali isto   tako ni da oprosti ako vi nanesete njemu.

Moramo da kazemo da je bik  osoba koja vam nikad nece naneti bol ali jednostavno  ce    umeti da vas precrta kao da nikad niste postojali ako vi to uradite njemu.

Za bika moramo da kazemo da je iskren, da  ume da cuva ono sto ima i na svaki nacin da cini  sve sto moze da usreci one do kojih mu je stalo.

Iskreno govoreci,  bik je osoba koja je spremna  na sve onda kada voli. Da cini sve,da sve     uradi samo da ta osoba bude srecna i  da na svaki moguci nacin pokusava da  joj izmami osmeh na licu.

Imati kraj sebe  bika znaci imati andjela cuvara ali i nekog ko ce biti oslonac i podrska i rame za plakanje uvek i na svaki  moguci nacin.

Ono sto je cinjenica jeste da bik bas nikada nece prevariti ali isto tako mu bas  nikada nece pasti na pamet da preko  prevare predje.

Spreman je na sve kada su emocije u pitanju ali isto tako   je spremna na sve  i zbog posla.

On je osoba koja ne podnosi da na bilo koji nacin  bude zavisna od bilo koga. Novac je za njega jako vazan ali  on je  i jako vredan i sposoban i u stanju je da ga nabavi.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2