Zena Vaga: Ne vraca se na staro – Kada jednom ode, otisla je ZAUVEK!

Zena Vaga: Ne vraca se na staro – Kada jednom ode, otisla je ZAUVEK!

2019-08-30 Off By Admin

 

Poslednje sto zeli zena vaga jeste to da ode od neke osobe. Ona ne zeli da ode od osobe koju voli, ali ona to prosto mora nekada da ucini. Zaista je potrebno da joj neki covek mnogo puta slomi srce kako bi se ona odlucila za kraj. Ali one osobe koje imaju zenu vagu kraj sebe ne trebaju uopste da sumnjaju u njenu spremnost za odlazak.

Istina je da zena vaga bez nekih osoba ne moze zamisliti svoj zivot, ali je ona previse dostojanstvena kako bi dozvolila nekome da joj iznova i iznova nanosi tugu. Moze zena vaga mnogo toga da oprosti i da zaboravi. Moze ona da oprosti cak i neke stvari koje su neoprostive. Ali kada neki covek predje njenu granicu, onda je taj covek zauvek izgubi. Zeni vagi je potreban veliki broj razloga kako bi se odlucila za ljubavni kraj. Ali kada se ona odluci za kraj onda cak ni one teorijske sanse za njen povratak ne postoje.

Zena vaga je dama koja odlazi samo jednom. Ona kada se odluci za kraj onda je to zaista za sva vremena. Zena vaga se apsolutno nikada ne vraca na staro. Ona se ne vraca ljudima kojima nista nije bilo sveto. Onaj covek koji nju izgubi moze samo sebe da krivi i to zbog toga sto je izgubio damu koja je bila spremna na sve zarad njegove srece.

Pages: 1 2