Vagi ce u ljubavi ”cvetati ruze”, a ovom znaku ce se ostvariti veliki san!

Vagi ce u ljubavi ”cvetati ruze”, a ovom znaku ce se ostvariti veliki san!

2019-08-30 Off By Admin

 

VODOLIJA

Drage vodolije, vi ne ocekujete previse od meseca septembra. Vasa ocekivanja su mala zbog toga sto vam se u poslednje vreme ocekivanja uopste nisu ispunila. Ipak, vas tokom septembra ocekuje nesto potpuno neocekivano, vas ocekuje nesto sto ce vam omoguciti brojne razloge za srecu i nesto na sta dugo vremena cekate.

Naime, vi vec dugo vremena zelite da vam se ostvari vas najveci ljubavni san, ali kako vreme prolazi vi sve vise sumnjate da ce se to i desiti. Medjutim, upravo ce tokom septembra meseca vasem cekanju doci kraj. Mesec septembar ce vam doneti ostvarenje vaseg velikog sna, a vas veliki san ce vam se ostvariti u drugoj polovini meseca septembra.

Vas san ce vam se ostvariti zbog toga sto ce vam polozaj planeta odgovarati, a vas ce isto tako tokom druge polovine meseca septembra pratiti sreca zvezda kuda god da krenete i sta god da pokusate uraditi. Vas veliki san ce vam se ostvariti na jedan potpuno neverovatan nacin. A vi cete u tim trenucima shvatiti da je sve bilo vredno stpljenja i cekanja.

Iako ste vi skepticni kada je u pitanju ostvarenje snova, vi cete uskoro na sopstvenom primeru moci da shvatite da se snovi ostvaruju. Predstoje vam predivni trenuci tokom kojih cete uzivati. Mesec septembar ce vam doneti nesto potpuno neocekivano i magicno i zbog toga ce vam on ostati u prelepom secanju.

Vas veliki san ce uskoro postati nista drugo nego stvarnost.

Pages: 1 2