Vagi ce u ljubavi ”cvetati ruze”, a ovom znaku ce se ostvariti veliki san!

Vagi ce u ljubavi ”cvetati ruze”, a ovom znaku ce se ostvariti veliki san!

2019-08-30 Off By Admin

Mesec septembar ce pripadnicima znaka Vage obeleziti brojni razlozi za srecu, dok pripadnike znaka Vodolije ocekuje ostvarenje njihovog velikog sna. Upravo za Vage i Vodolije zvezde imaju divne vesti…

 

VAGA

Drage vage, vi trenutno imate mnogo razloga za zabrinutost zbog desavanja na planu ljubavi vaseg zivota. Vi zapravo vec duzi vremenski period uopste ne mozete biti zadovoljne sa nacinom na koji funkiconise vasa veza, ali ce se to uskoro promeniti. To ce se zapravo promeniti vec tokom meseca septembra i to sve zbog brojnih prelepih desavanja koja vas ocekuju na planu ljubavi.

Vec u prvim danima meseca septembra vi cete uspeti da postignete kompromise sa voljenom osobom. Vi i vas partner cete uspeti da resite neke probleme koji vam trenutno izgledaju neresivo. A vas posle toga ocekuju samo razlozi za srecu. Vas partner ce zapravo tokom vecine meseca septembra ciniti postupke sa kojima ce vas odusevljavati. On ce ciniti sve sto je u njegovoj moci kako bi vas usrecio i zbog toga cete vi dane provoditi u divnom raspolozenju.

A vas partner ce se isto tako tokom celog meseca truditi da vam ispuni jedno obecanje i on ce u tome na kraju i uspeti. Vas partner ce uciniti nesto do cega vam je mnogo stalo. I to ce vam predstavljati najveci dokaz ljubavi vaseg partnera. Mesec septembare ce vam biti nista drugo nego ”mesec ljubavi”.

Vi cete tokom celog meseca uzivati u velikoj ljubavnoj sreci i vama ce ”cvetati ruze” u ljubavi tokom meseca septembra. Nezaboravan, prelep i veoma zanimljiv mesec ispunjen velikom ljubavnom srecom vam predstoji. Ocekuju vas trenuci koji ce vam mnogo znaciti.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2