Septembar Lavu donosi novcane dobitke, a ovom znaku ljubavni pocetak!

Septembar Lavu donosi novcane dobitke, a ovom znaku ljubavni pocetak!

2019-08-27 Off By Admin

 

RIBE

Drage ribe, oduvek ste vi najvise vodile racuna o planu ljubavi vaseg zivota. Ljubav je nesto sto vas pokrece i zbog toga je vama toliko stalo do nje. Medjutim, i pored toga sto ste se mnogo borile za ljubavnu srecu vi zapravo nikada niste imale previse razloga za optmizam kada je ljubav u pitanju. Vama desavanja u ljubavi do sada nisu ispunila ocekivanja i zbog toga vi niste zadovoljne sa planom ljubavi vaseg zivota.

Medjutim, to ce se promeniti pre nego sto to mozete i ocekivati. A to ce se promeniti vec tokom meseca septembra. Vama ce mesec septembar pre svega obeleziti desavanja na planu ljubavi i to desavanja koja ce biti vazana za jednu osobu. Naime, vi cete u prvoj polovini septembra upoznati jednu osobu koja ce ostaviti na vas veoma pozitivan utisak i vi cete tu osobu pozeleti kraj sebe u vezi. Posle toga vas ocekuju neki postupci te osobe sa kojima ce vam ona jasno staviti do znanja da joj se dopadate. A vama druga polovina meseca septembra donosi cak i ljubavni pocetak sa tom osobom.

Vi od te veze i od te osobe necete ocekivati previse, jer cete se plasiti razocarenja, ali ce vam desavanja koja vas ocekuju u periodu do kraja godine dokazati da ste doneli ispravnu odluku sto ste odlucili da toj osobi pruzite priliku. Vama ce mesec septembar doneti ljubavni pocetak i to sa jednom veoma kvalitetnom osobom.

Vi cete zapoceti vezu sa osobom koja ce umeti da vas postuje i koja ce pre svega umeti da vas usreci.

Pages: 1 2