VODOLIJA varira od PRIJATELJA do NEPRIJATELJA,od ANDJELA do DJAVOLA!

2019-08-26 Off By Admin

 Ne postoji znak koji je slican osobi rodjenoj u znaku vodolije. Ona je jedini znak koji moze da bude u isto vreme i djavo i andjeo.

Dakle, i osoba koja ce vas iskreno voleti i razumeti ali i neko ko ce vam pokazati zube ako je povredite.

Ponasanje jedne vodolije uvek zavisi od toga kako se vi ponasate prema njoj.

Ako vi nju povredite sasvim je jasno da ce  itekako umeti da prasta ako vec shvati da se kajete ali i da vam vrati duplo vise i jace.

Ne zavisi nista zapravo samo od nje vec o toga kako se neko ponasa prema njoj.Ona je dobra dusa i nastoji da se svima nadje i svima pomogne ali isto to ocekuje i od onih koji je okruzuju.

Vodolija je neko ko se nece zaljubiti na prvi pogled.

Ona jednostavno zeli samo pravu ljubav ali da  bi je nasla ona tu osobu mora dobro da poznaje. Da ona  bude deo njenog srca i njene duse i da pre svega zna mnogo toga o njoj. Vodolija  itekako ume da cuva tajne. Jednostavno je takva. Ali, onda  kada pozeli da krene dalje nema sumnje da ce to biti za sva vremena.

Jer, ona je neko  ko jako tesko bilo kome okrece ledja ali isto tako    nece ni pomisliti na to da trpi necije nepostovanje. Bas naprotiv. Ona ume da bude primer nekoga ko ce vas iskreno voleti ali isto to ocekuje nazad.

Kada nesto pozeli ona ce to umeti i znati da dobije ali ce itekako da pazi  da pri svojoj borbi da nesto dobije nekog ne povredi.Jednostavno bas nikada nece graditi svoju srecu na osnovu tudjih suza.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2