DNEVNI HOROSKOP za 28.avgust: Nekoga danas ocekuje LJUBAVNO CUDO!

2019-08-26 Off By Admin

 

VAGA

Posao :

Kao da konantno osecate nekih strah od neuspeha, kao da vam nedostaje hrabrosti na planu posla, pa zbog toga veliku kolicinu opreza pokazujete, a upravo zbog vaseg opreza propustate prilike za uspeh.

Ljubav :

Veoma vazan razgovor koji se tice buducnosti vase veze vas ocekuje danas, danas cete imati priliku da saopstite voljenoj osobi sta je ono sto vam smeta kod nje.

Zdravlje :

Razmislite o poseti stomatologu.

SKORPIJA

Posao :

Manji finansijski gubitak vas ocekuje danas, a taj guibitak je poslednje sto je bilo potrebno vasim finansijama.

Ljubav :

Shvaticete u danu pred vama da ljubav vase voljene osobe prema vama ne poznaje granice, danas vas ocekuje nesto veoma lepo, uzivanje u sreci vas ceka danas.

Zdravlje :

Vasa zdravstvena situacija u danu pred vama bice odlicna.

STRELAC

Posao :

Dan ispunjen mirom vas ocekuje na planu posla, nikakvi poslovni problemi vas ne ocekuju danas.

Ljubav :

Potrebno je da poklanjate vise razumevanja voljenoj osobi, vasa voljena osoba smatra da je uopste ne razumete, a to je povredjuje.

Zdravlje :

Obratite vise paznje na ishranu.

JARAC

Posao :

Veoma uspesan dan vas ocekuje na planu posla, danas vas ocekuje veliki poslovni uspeh, a taj uspeh ce biti od velikog znacaja za vasu poslovnu situaciju.

Ljubav :

Uopste niste spremni na bilo kakve kompromise, a niste svesni koliko to negativno utice na vasu vezu, ako zelite uspeh vasoj vezi onda je potrebno da nekada predjete preko vaseg ponosa.

Zdravlje :

Moguce su glavobolje.

VODOLIJA

 

Posao :

Danas vas ocekuje veliki poslovni uspeh koji ce vam takodje doneti i poboljsanje vase finansijske situacije, a sem toga u danu pred vama vas takodje ocekuje i jedan sasvim neocekivan finansijski dobitak.

Ljubav :

Ljubavno cudo vas ocekuje danas, vasa voljena osoba ce vam prirediti nesto sto ce zapravo predstavljati ostvarenje vaseg velikog sna, uzivanje u velikoj sreci vas ocekuje, pred vama je fantastican dan.

Zdravlje :

Solidno, ovaj put.

RIBE

Posao :

Vasa finansijska situacija nije dobra samo iz razloga sto ne vodite dovoljno racuna o vasim troskovima, pokusajte smanjiti troskove kako bi izbegli velike finansijske probleme.

Ljubav :

Miran i tih dan vas ocekuje na planu ljubavi, nikakva vaznija desavanja vas ne ocekuju danas, dan ispunjen mirom vam predstoji.

Zdravlje :

Umorni ste, odmarajte se vise.

Pages: 1 2