DNEVNI HOROSKOP za 27.avgust:  Ovnu danas NISTA  NECE POKVARITI RASPOLOZENJE!

DNEVNI HOROSKOP za 27.avgust: Ovnu danas NISTA NECE POKVARITI RASPOLOZENJE!

2019-08-26 Off By Admin

OVAN

Dragi ovnovi nista danas nece moci da vam pokvari raspolozenje. Pred vama je veoma lep dan tokom kojeg cete prosto uzivati. Vas danas ocekuju pre svega lepa desavanja na planu ljubavi, a upravo ce vam ona vratiti veru u uspesnu buducnost vase veze. Sem toga vas danas ocekuje i jedan velikodusni postupak jedne vase drage osobe.

BIK

Dragi bikovi u poslednje vreme niste dovoljno oprezni. Naime, vi novac trosite kao da sutra ne postoji, a isto tako na poslu veoma cesto razmisljate o nekim drugim stvarima. Vi se morate malo promeniti, i morate se drugacije ponasati ako zelite da izbegnete velike probleme.

 Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Dragi blizanci danas vas ocekuje bitan razgovor sa vasim partnerom. Danas cete biti u prilici da resite veliku vecinu problema, a vi tu priliku trebate iskoristiti. Sem toga vas danas ne ocekuju nikakve obaveze na poslu pa cete biti u prilici da cinite stvari koje vam mogu doneti srecu.

RAK

Dragi rakovi mozda bi trebali razmisliti o tome da pruzite drugu priliku bivsem partneru. Iako vi sumnjate da je se ta osoba promenila, ipak, ono sto je cinjenica jeste da je ona shvatila da je izgubila nesto vredno poput dijamanta. Vas bivsi partner samo sebe krivi za raskid veze i ona sada samo trazi nacin uz pomoc kojeg ce ponovo uspostaviti kontakt sa vama. Ta osoba jos uvek gaji nadu da cete joj pruziti drugu priliku.

LAV

Dragi lavovi danas vas ne ocekuje previse desavanja. Naime, vi danas ne radite, a sem toga vas ni na drugim planovima vaseg zivota ne ocekuju neka preterano bitna desavanja. Vi cete danas biti u prilici da se odmorite, a takodje cete moci da se dan iskoristite onako kako vam najvise bude odgovaralo.

DEVICA

Drage device vi iz nekog razloga ne verujete dovoljno vasem partneru, a to njemu mnogo smeta. Vas partner smatra da vi nemate razloga za toliko nepoverenje, a on isto tako smatra da ste previse ljubomorni. Za vas bi bilo najbolje da iskoristite dan pred vama na najbolji moguci nacin i da otvoreno razgovarate sa voljenom osobom o svemu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2