Ovan: Na sve misli sem na sebe – On je ANDJEO CUVAR voljenih osoba!

Ovan: Na sve misli sem na sebe – On je ANDJEO CUVAR voljenih osoba!

2019-08-25 Off By Admin

 

Zaista ne postoji nista sto ovan nije spreman da ucini zarad srece svojih voljenih osoba. On je apsolutno spreman na sve, a narucito je spreman da se odrekne sopstvene srece. Neverovatna je briznost ovna. On se tako neverovatno brizno ponasa prema voljenim osobama i on ih cuva kao malo vode na dlanu. Ne dopusta ovan voljenim osobama cak ni one najmanje razloge za tugu, bas kao sto im ne dopusta ni probleme. Ovan sve probleme prezuima na sebe i on se potpuno sam bori sa problemima i on na takav nacin omogucava voljenim osobama bezbrizan zivot.

Ovan se prema voljenim osobama ponasa onako kako se ponasaju andjeli prema ljudima. Neverovatno je postovanje ovna koje on ima za svoje voljene osobe, a posebno je neverovatna njegova ljubav. Upravo zbog svega toga se bez i malo preterivanja ovan moze nazvati ”andjelom cuvarom voljenih osoba”.

Imati ovna kraj sebe je nesto posebno i izuzetno znacajno. One osobe koje imaju njega kraj sebe uzivaju u ogormnoj sreci koju im on omoguci. Ovan je nesebicno bice koje misli na sve, sem na sebe i na sopstvenu srecu. On je covek cija je zivotna misija sreca voljenih osoba i sigurno da se on nece smiriti sve dok voljenim osobama zivot ne pretvori u prelepu bajku.

Pages: 1 2