Ovan: Na sve misli sem na sebe – On je ANDJEO CUVAR voljenih osoba!

Ovan: Na sve misli sem na sebe – On je ANDJEO CUVAR voljenih osoba!

2019-08-25 Off By Admin

Ako neko pokusava da primeti kod njega sebicnost, onda taj covek samo trosi svoje dragoceno vreme. Ne moze se kod Ovna primetiti sebicnost, bas kao sto se on ne moze videti kako cini neka losa dela. On je prosto divan covek koji je spreman na sve samo kako bi omogucio srecu voljenim osobama i on za sebicnost ne zna…

 

Njegova ljubav je nista drugo nego prava sila. Ovan kada nekoga voli onda je to nesto mnogo od ljubavi jace. Upravo on cini razna cuda zarad ljubavi i on je spreman da se odrekne sopstvene srece zarad srece one osobe koju voli.

Nikada ovan nije umeo da misli na sebe i to ga je jako puno kostalo u zivotu. On je veoma cesto u proslosti zapostavljao svoju srecu samo kako bi omogucio srecu voljenim osobama. Ovan je covek koji moze da podnese sve sem tuge voljenih osoba. Njemu tuga voljenih osoba slama srce i zbog toga se on bori koliko god je to u njegovoj moci kako bi omogucio svojim voljenim osobama sto je moguce vise razloga za srecu, kao i bezbrizan zivot.

Naravno da se za ovna nije lako izboriti. Naravno da je se pakleno tesko izboriti za njegovo poverenje. Ovan je mudar covek koji zna da neki ljudi ne zasluzuju njegovo poverenje i zbog toga je potrebno mnogo truda i odricanja kako bi on nekoj osobi svoje poverenje poklonio. Ona osoba koja zeli da se izbori za njegovo poverenje treba da bude spremna na razna cuda.

Ipak, onaj covek koji uspe da se izbori za njegovo poverenje i za njegovu ljubav vec posle kratkom vremenskog perioda shvati da je sve bilo vredno borbe. Ovan je prosto covek koji zivi za svolje voljene osobe. Nisu ovnu prioritet uspesi, nije njemu prioritet novac nego je njemu prioritet sreca voljenih osoba.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2