NJENO IME je FATALNA: MUSKARCI LUDE za OVOM damom zodijaka!

2019-08-23 Off By Admin

 Mozete li da pogodite o kojoj dami zodijaka je rec?

Ako ste mislili  da se radi o zeni rodjenoj u  znaku lava onda ste bili u pravu. Ona je neko ko ima stav, neko ko ima lepotu i harizmu i neko ko cini sve sto  moze da usreci one koje voli.

Ali, ona pri tome cini sve i za sebe i bas nikada ne odustaje od svojih snova.

Moramo da kazemo da ona nikako nije jedna od onih zena koje imaju lepotu za kojom se svako okrece. Prosto, one samo tu svoju lepotu nadoknadjuju nekim drugim stvarima kao sto je na primer  harizma.

Ovo je zena koja ima petlju da se bori za ono sto zeli. Dama koja sme da kaze sta je ono do cega joj je stalo i neko ko u najvecem broju slucajeva cini  prvi korak.

Kada voli daje sve od sebe ali isto tako bas  sve ocekuje nazad.

Onaj  muskarac koji se njoj svidi mora  biti njen po cenu svega.. Ali ako je on zauzet sasvim je sigurno da ce od njega odustati jer je ona zena koja ne dira ono sto je tudje. U ljubavi ce itekako umeti da da sve od sebe ali ce   zahtevati da je taj muskarac drzi kao kap vode na dlanu.

Zena je koja je svesna  toga da  zivot nije lak. Ali kada pozeli da se  za nesto bori ona ce bez imalo sumnje naci nacina da dodje do svog cilja.

Naravno da ume da prasta i da da drugu sansu ali dobro pazi kome i kako. Ako  to i uradi nikad vise toj osobi nece verovati kao prvi put.

No, nema sumnje da je dobar covek koji ce   pokusati svima da pomogne. Koji ce na svaki nacin nastojati da usreci one do kojih  joj je stalo.

Ali,ako shvati da se neko samo igra sa njom  itekako ce umeti toj osobi da  pokaze svoje  drugo lice.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2