Biku stize veliki NOVAC, a ovom znaku ce se STRPLJENJE ISPLATITI!

Biku stize veliki NOVAC, a ovom znaku ce se STRPLJENJE ISPLATITI!

2019-08-23 Off By Admin

 

STRELAC

Dragi strelci, ono sto zelite vi obicno i dobijete. Vi ne odustajete nego se borite. Medjutim, vi ste u proslosti zeleli da budete u vezi sa jednom osobom, ali sa tom osobom niste zapoceli vezu. Vi se jeste mnogo borili za tu osobu u proslosti. Ali vam se borba nije isplatila. Ta osoba prosto nije zelela u tim trenucima da zapocne vezu sa vama iz nekog razloga i vama zbog toga nije bilo lako.

Od tada je proslo mnogo vremena, mnogo toga je se od tada promenilo, ukljucujuci i brojne okolonosti i vas sada ta osoba zeli kraj sebe. Upravo cete vi tokom meseca septembra shvatiti da vas ta osoba zeli kraj sebe i vas ce to potpuno iznenaditi. Vi cete shvatiti da vas kraj sebe zeli osoba koju ste vi zeleli kraj sebe u vezi u proslosti i vama ce se na takav nacin strpljenje isplatiti. Mejdutim, u tim  trenucima ce kod vas proraditi i inat i vi cete upravo zbog inata razmisljati da toj osobi ne ukazete priliku, jer ni ona vama nije zelela da ukaze priliku u proslosti.

Neka potpuno neocekivana, ali i neverovatna desavanja vas ocekuju tokom meseca septembra. Vama ce se pruziti prilika da zapocnete vezu sa osobom o kojoj ste imali najlepse moguce misljenje u proslosti. Vi cete imati ponudu za vezu od strane te osobe. Ali ce sve zavisiti samo od vase odluke.

Vama ce se pruziti prilika za ljubavni pocetak. Ali ce vama biti tesko da predjete preko ponosa i da tu priliku iskoristite.

Pages: 1 2