Ocekuje ih LJUBAVNO CUDO: Ovim znacima predstoje bitna desavanja!

Ocekuje ih LJUBAVNO CUDO: Ovim znacima predstoje bitna desavanja!

2019-08-20 Off By Admin

 

STRELAC

Dragi strelci, vi ste veoma oprezni i uvek ste to bili. Vi nista ne prepustate slucaju, a vi narucito veliki oprez pokazujete kada su u pitanju desavanja na planu ljubavi. Vi ste vec mnogo puta u zivotu bili povredjeni zbog negativnih desavanja na planu ljubavi i vi ne zelite ponovo da prolazite kroz to.

Ipak, ono sto je cinjenica jeste to da vi veoma cesto razmisljate o vasoj bivsoj ljubavi. Vi o toj osobi iz nekog razloga cesto razmisljate, iako smatrate da ne postoji sila koja bi vas mogla naterati da toj osobi ukazete jos jednu priliku. Medjutim, vi cete upravo to uciniti tokom meseca septembra. Vi cete uciniti nesto za sta se trenutno mozete zakleti da se ne moze desiti ni u snu.

Naime, vas tokom meseca septembra ocekuju neka desavanja o kojima vi trenutno ne mozete ni da razmisljate. Vi cete vec na pocetku meseca saznati preko jedne vase drage osobe da vas bivsi partner nije zaboravio i da vas on jos uvek voli. Ali vi u tim trenucima necete zeleti ni da razmisljate o tome da toj osobi ukazete jos jednu priliku. Medjutim, vas posle toga ocekuju neki velikodusni postupci vaseg bivseg partnera sa kojima ce vas on ubediti da je se promenio i zbog toga cete vi odluciti da predjete preko ponosa i da mu pruzite jos jednu priliku.

Ono sto vas ocekuje tokom septembra se moze nazvati velikim ljubavnim cudom. Vi cete zapoceti vezu sa vasom bivsom ljubavi iako trenutno smatrate da za to ne postoji cak ni ona teorijska sansa.

Pages: 1 2