ZENA JARAC: KRALJICA koja NE TROSI svoje vreme na LOSE LJUDE i POGRESNE LJUBAVI!

ZENA JARAC: KRALJICA koja NE TROSI svoje vreme na LOSE LJUDE i POGRESNE LJUBAVI!

2019-08-19 Off By Admin

 Ono sto ne moze niko to uvek moze zena rodjena u  znaku jarca.

Kada voli ona daje sve od sebe ali je na sve pri tome i spremna. Moze se reci da je jedina zena u  zodijaku koja cini prvi korak. Prosto to radi zato sto je sigurna u sebe  te jer odlicno zna koliko vredi.

Kada zavoli ona    za voljenu osobu po potrebi ide na kraj sveta bas kao sto je u stanju zbog nje celom svetu da okrene ledja. Ovo je zena koja pre svega ima stav i zena koja ne odustaje   nikada osim akio shvati da  nesto nije vredno njene ljubavi i truda.    Zena jarac zna sta zeli i pre svega ima stav i cilj.  Ima petlju da prizna ono sto oseca i jedina je  dama u  zodijaku za koju se moze reci da je jaca od vecine muskaraca.

Kada voli daje sve od sebe ali sve ocekuje  zauzvrat.

Ona mora da ima kraj sebe prave ljude makar to bila samo jedna osoba. I to ce joj biti dovoljno jer ima potrebu da nekoga voli ali i da ona sama zna da je voljena.

Jako je malo zena kao sto je zena jarac.

Odnosno, jako je malo  zena koje imaju petlju da se bore za ono do cega im  je stalo. Imati kraj sebe ovu zenu    znaci imati nekog ko ce biti u stanju da vas voli iskreno ali i ko ce ocekivati da vi uz njega  budete  tu u svakom trenu.

No, ono sto je cinjenica jeste da ova  zena ima  petlju da se  bori za ono sto zeli i da bas nikada ne odustaje.

Moramo reci da je jako malo zena kao sto je ona  pre svega zato sto  je neustrasiva i sto odlicno zna da je  zivot jedan. Shodno tome sve cini da  u njemu uziva na pravi nacin.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2