STRELAC : Za njega NE POSTOJI REC NEMOGUCE, jer on DOBIJE SVE STO POZELI!

2019-08-18 Off By Admin

STRELAC

Ovo je znak za kojeg ne postoji rec nemoguce. Ono sto pozeli on i dobije i bas nikada mu nece pasti na pamet da  od toga odustane.

Ovo je znak koji pre svega ima dobru dusu. Svima ce da pruzi ruku ali su retki oni kojima daruje svoju ljubav.

Kaze se da je osoba rodjena u ovom znaku neko ko je hladan i to nije daleko od istine. No,  on samo ne zeli da svima oko sebe pokazuje kakav je jer odlicno zna da   je mnogo onih  koji  jedva cekaju da  ga vide  tuznog.

On je mozda cak i jedini znak    u zodijaku koji ima   naviku da vise slusa svoj  razum nego svoje srce.

Kada  se  zaljubi nema toga sto    nece za voljenu osobu uraditi  ali isto tako bas nikada     nece tolerisati ako se neko igra sa njim.

On u ljubavi daje sve sto ima ali isto to ocekuje nazad.

Uvek ide na sve ili nista i ono sto je vaznije od svega jeste da  on nije bice koje  ce bilo kome bol naneti. Ako ne moze pomoci on nece ni odmoci ali isto  tako ce   dobro da pazi kome svoje tajne odaje.

Onima koji mu okrenu ledja kada mu je tesko bas nikada  nece oprostiti.

Za njega ce to biti dokaz da ga  taj neko ne voli jer ako neko nije uz njega u nevolji onda je bolje da ne bude  nikada.

Dalje, moramo da kazemo da je strelac neko ko itekako ume da ceni one koji mu se ikad nadju na bilo koji nacin. Zapravo, mozemo samo da  kazemo da je njemu nekada dovoljno da dobije osmeh i to mu je dokaz da  ima kraj  sebe prave ljude. A upravo je to ono sto on  zeli.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2