Horoskop do kraja avgusta za sve znakove: Evo kojeg znaka ceka sreca!

2019-08-17 Off By Admin

 

VAGA

Drage vage, period do kraja meseca avgusta ce vam obeleziti divna desavanja koja vas ocekuju na planu ljubavi. Upravo ce vam vas partner sa nekim postupcima iznova dokazivati svoju ljubav i zbog toga cete uzivati u velikoj sreci. Predstoje vam neki prelepi trenuci.

SKORPIJA

Drage skorpije, veoma turbulentan period do kraja meseca vam predstoji. Naime, vama ce poslednji dani meseca avgusta doneti ogromne probleme na planu ljubavi zbog kojih bi se cak mogla zavrsiti vasa veza, a on vam isto tako donosi i neke izuzetno znacajne novcane dobitke.

STRELAC

Dragi strelci, period do kraja avgusta vam ni sa cim nece ispuniti ocekivanja. Vas ocekuju brojni teski trenuci i to pre svega zbog postupaka vaseg partnera. Vi cete zapravo u potpunosti izgubiti poverenje u voljenu osobu. Ono sto je sigurno jeste to da vi necete moci da budete zadovoljni sa desavanjima koja vam period do kraja avgusta donosi.

JARAC

Dragi jarcevi, period do kraja meseca avgusta cete provesti u lepom raspolozenju. Vi cete uspeti da se izborite za neke manje uspehe na poslu, a sem toga vas ocekuju i razlozi za srecu na planu ljubavi. Vas do kraja avgusta zaista nikakvi veci problemi ne ocekuju.

VODOLIJA

Drage vodolije, vi cete u periodu do kraja avgusta upoznati jednu osobu koja ce vas prosto oduseviti. Vi cete upoznati osobu koja ce vam se mnogo dopasti i vi cete sa tom osobom posle odredjenog vremena biti u prilici da zapocnete ljubavnu pricu, ali ce sve samo od vas zavisiti.

RIBE

Drage ribe, za vas nista nece biti nemoguce u periodu do kraja meseca avgusta i to zbog toga sto ce vam zvezde biti naklonjene. Vas ocekuju brojna pozitivna desavanja i to na svim planovima vaseg zivota i vi cete uzivati u prelepim danima u periodu do kraja meseca avgusta.

Pages: 1 2