Horoskop do kraja avgusta za sve znakove: Evo kojeg znaka ceka sreca!

2019-08-17 Off By Admin

Zvezde otkrivaju svim znacima zodijaka koja ce im desavanja obeleziti period do kraja meseca avgusta…

 

OVAN

Dragi ovnovi, period do kraja meseca avgusta ce vam pre svega obeleziti razlozi za srecu. Upravo su vama zvezde namenile samo veliku srecu i zbog toga vas ocekuju neki prelepi trenuci. A vas narucito mnogo prelepih desavanja ocekuje na planu ljubavi vaseg zivota.

BIK

Dragi bikovi, vi cete u perodu do kraja avgusta imati razloga kako za srecu, tako i za zabrinutost. Vas ce zabrinuti neka desavanja koja vas ocekuju na planu ljubavi, a za koje ce biti odgovoran vas partner, dok cete razloga za srecu imati zbog nekih novcanih dobitaka koji ce vas ocekuju.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi necete moci da budete zadovoljni sa svim onim sto ce vam period do kraja avgusta doneti. Naime, vama zvezde nece biti naklonjene i zbog toga je najbolje za vas da pokazete veliku kolicinu opreza. Vama predstoje brojna negativna desavanja.

RAK

Dragi rakovi, period do kraja avgusta ce vam obeleziti to sto cete saznati i shvatiti da vas bivsa ljubav nije zaboravila i to sto cete shvatiti da vas ona zeli ponovo kraj sebe. Vama ce se zapravo pruziti prilika da sa tom osobom zapocnete novu ljubavnu pricu.

LAV

Dragi lavovi, nazalost vas u periodu do kraja avgusta ocekuje pre svega veliki broj problema. Vas problemi ocekuju kako na poslu, tako i na planu ljubavi i zbog toga necete moci da budete zadovoljni sa periodom do kraja meseca. Dolaze vam veoma teski dani.

DEVICA

Drage device, vama ce u periodu do kraja avgusta polozaj planeta odgovarati i zbog toga se mozete izboriti za sve ono do cega vam je stalo. Vama ce se pruziti brojne prilike za srecu, ali ce samo od vas zavisiti da li cete sve te prilike i umeti da iskoristite na pravi nacin.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2