NEDELJNI  HOROSKOP: Sedmica NECE BITI TALICNA kada je NOVAC u pitanju!

NEDELJNI HOROSKOP: Sedmica NECE BITI TALICNA kada je NOVAC u pitanju!

2019-08-16 Off By Admin

 

VAGA

Posao :

Pred vagama je nedelja na poslu tokom koje ce morati da budu mnogo oprezne, one ce morati da budu oprezne zbog toga sto ce morati da donesu neke veoma vazne odluke od kojih ce zavisiti poslovni uspesi vaga. Sedmica ispunjena brojnim poslovnim obavezama je pred vagama.

Ljubav :

Na planu ljubavi vage nece imati nekih vecih desavanja, jedino ce ih ocekivati prelepo ljubavno iznenadjenje za vikend.

Jedna sasvim mirna sedmicama pred vagama, jedino ce imati razloga za srecu tokom vikenda.

Zdravlje :

Imace vage problema sa bolovima u zglobovima tokom sedmice koja im predstoji.

SKORPIJA

Posao :

Skorpijama ce nedelja poceti lose posto ce imat manji poslovni neuspeh, ali kako vreme bude odmicalo, skorpije ce ostvarivati i neke poslovne uspehe, nedelja pred skorpijama ce im doneti dakle odredjeni neuspeh ali isto tako i neke poslovne uspehe.

Ljubav :

Skoro celu nedelju ce skorpije uzivati u ljubavnoj sreci, skorpije ce zaista mnogo razloga za srecu u ljubavi i imati, jer ce im voljena osoba svaki dan pokusavati da sto vise ulepsa, prelepa sedmica je pred skorpijama.

Zdravlje :

Nece skorpije imati ni najmanjih problema sa zdravljom u sedmici pred njima.

STRELAC

Posao :

Veoma uspesna nedelja je pred strelcima.

Nedelja u kojoj ce ostvariti niz velikih uspeha, a zbog tih uspeha strelci ce biti izuzetno zadovoljni nedeljom koja im predstoji.

Ljubav :

I na planu ljubavi ce strelci uzivati u nedelji pred njima, nedelja ispunjena radoscu i ljubavlju je pred strelcma, nedelja sa mnogo prelepih desavanja, sa mnogo prelepih trenutaka u kojima ce strelci uzivati sa voljenom osobom, pred strelcima je skoro pa savrsena nedelja.

Zdravlje :

Zdravlje ce dobro sluziti strelce u nedelji pred njima.

 

JARAC

Posao :

Morace jarcovi da pokazu sve svoje sposobnosti u nedelji pred njima na planu posla, od jarcova ce se zahtevati da rese neke veoma teske poslovne probleme, a jarac ce uspeti u tome na kraju radne sedmice. Ipak ce moci jarcovi da budu zadovoljni sa nedeljom na planu posla, moci ce da budu zadovoljni jer ce resiti mnogo problema.

Ljubav :

Imace jarac razloga za srecu tokom nedelje ali i za tugu, tugu ce donositi jarcovima neke nesuglasice sa voljenom osobom, a srecu ce im doneti to sto ce sa voljenom osobom uzivati u vikendu, promenljiva nedelja je pred jarcovima.

Zdravlje :

Imace problemi jarcovi sa nesanicom.

VODOLIJA

Posao :

Morace vodolije da pokazu veliko samopouzdanje u nedelji pred njima, morace da budu samouverene na planu posla posto ce ih ocekivati brojne prilike za velike poslovne uspehe, zvezde porucuju da ce vodolije ostvariti neke poslovne uspehe i da ce moci da budu zadovoljne sa nedeljom koja im predstoji na planu posla.

Ljubav :

Nedelja kakva im je i potrebna predstoji vodolijama.

Nedelja u kojoj ce vodolije biti veoma srecne, nedelja u kojoj ce voljena osoba vodolija ciniti sve za srecu vodolija.

Zdravlje :

Imace vodolije na pocetku nedelje malo problema sa bolovima u vratu, ali to ce sve kratko trajati, vodolije ce moci da budu zadovoljne sa zdravstvenom situacijom.

RIBE

Posao :

Izrazito uspesna nedelja je pred ribama. Od prvog dana u nedelji pa sve do kraja radne nedelje ribe ce beleziti uspehe na poslu.

Ribe ce biti prezadovoljne sa nedeljom koja im predstoji na planu posla.

Ljubav :

Manji problemi u ljubavi ce obeleziti nedelju pred ribama, ipak ti problemi nece predstavljati neke vece poteskoce prpadnicima znaka ribe.

Vikend ce ribama biti veoma zanimljiv i lep u ljubavi.

Zdravlje :

Zdravstvena situacija u nedelji pred ribama ce biti odlicna, odlicno zdravlje ocekuje pripadnike znaka ribe.

 

 

http://www.sve-mi-diraj-al-ono-sto-volim-ni-ne-pokusavaj.com/2018/04/28/nedeljni-ljubavni-horoskop-od-29-aprila-do-6-maja/

Pages: 1 2