Moraju biti oprezni i mudri: Ovim znacima predstoje negativna desavanja!

Moraju biti oprezni i mudri: Ovim znacima predstoje negativna desavanja!

2019-08-15 Off By Admin

Naredni period odredjenim znacima donosi brojna negativna desavanja i zbog toga je potrebno da oni pokazu oprez. Naime, zvezde upozoravaju pripadnike znaka Lava i Ribe i upravo njima zvezde porucuju da moraju biti oprezni, jer samo na takav nacin mogu izbeci probleme…

 

LAV

Dragi lavovi, ono sto je cinjenica jeste to da ce vama mesec septembar doneti mnogo razloga za srecu. Medjutim, isto tako je cinjenica da vas tokom septembra ocekuju neka negativna desavanja i zbog toga je potrebno da pokazete veliku kolicinu opreza. Vama ce mesec septembar doneti nesto o cemu trenutno ne mozete ni da razmisljate. Naime, on ce vam doneti priliku da ponovo zapocnete vezu sa vasim bivsim partnerom. Ali vi to ni u kojem slucaju ne trebate uciniti.

Istina je da ce se ta osoba truditi na sve nacine samo kako bi vam dokazala da je se promenila. Ali vi toj osobi ne trebate ukazati drugu priliku. Jer ako to ucinite onda cete u toj vezi ponovo samo za tugu i za probleme znati. A vi ste vec u prosloj vezi sa tom osobm morali da prodjete kroz neke veoma teske trenutke.

Isto tako ce vam se pruziti prilika tokom meseca septembra da investirate vas novac, ali vi ni to ne trebate uciniti. Vama polozaj planeta tokom septembra nece odgovarati. I zbog toga vam se niti jedna investicija ne moze isplatiti.

Upravo zbog svega toga je potrebno da budete oprezni i mudri tokom septembra. Vi ne trebate pruziti bivsem partneru jos jednu priliku. A isto tako ne trebate investirati vas novac, jer samo na takav nacin mozete izbeci ogromne probleme i razloge za zabrinutost.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2