Njih niko ne moze mrzeti – Osobe cije ime pocinje sa ”A” su pravi andjeli!

Njih niko ne moze mrzeti – Osobe cije ime pocinje sa ”A” su pravi andjeli!

2019-08-12 Off By Admin

Sve se desava sa razlogom i sve ima neko svoje znacanje.

A naravno da veliko znacanje ima i pocetno slovo naseg imena.

Evo zbog cega su osobe cije ime pocinje sa slovom A nesto posebno i zbog cega ih mnogi smatraju pravim andjelima…

 

Osobe cije ime pocinje sa A nikada nikome ne sude. One to sebi ne dopustaju nego umesto toga one pruzaju veliko razumevanje. Uvek su osobe cije ime pocinje sa A spremne da pruze drugu priliku, a one to cine, jer veruju da svaki covek ima pravo na gresku.

Osobe cije ime pocinje sa A nije tecno primetiti. Njih nije tesko primetiti cak ni medju morem drugih ljudi. A njih nije tesko primetiti samo zbog toga sto one stalno cine dobra dela i zbog toga sto one prosto plene sa dobrotom, dobrota im se moze primetiti u ocima. Nikada osobe cije ime pocinje sa A nisu bile zlopamtilo. One su prastale drugim ljudima i nikada nikome nisu zelele da se svete. Osobe cije ime pocinje sa A veruju u karmu i one smatraju da ce karma svim ljudima uvratiti po zasluzi. Osobe cije ime pocinje sa A ne dopustaju sebi bilo kakva losa dela. Cak naprotiv, one su spremne ponovo da pomognu onim ljudima koji su njima naneli tugu.

Da bi se osoba cije ime pocinje sa slovom A upoznala sasvim je dovoljno malo vremena. Ako je se nesto od osoba cije ime pocinje sa A uvek moglo ocekivati, onda je se od njih oduvek mogla ocekivati kako velika prirodnost, tako i velika iskrenost. Osobe cije ime pocinje sa A uvek sebe predstavljaju onakvim kakve zapravo i jesu. One se ne stide svojih mana nego ih otvoreno pokazuju bas kao sto pokazuju i svoje vrline.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2