Od jednog BIKA niko NE MOZE DA PRAVI BUDALU – on  je  JAK i VEOMA PONOSAN!

Od jednog BIKA niko NE MOZE DA PRAVI BUDALU – on je JAK i VEOMA PONOSAN!

2019-08-04 Off By Admin

Kada neko pomene bika obicno svi pomisle na to koliko je osoba koja tera po svome.

Zato sto to jeste tako. On prosto nikada ne odustaje  od onog do cega mu je stalo i  verovatno je jedina osoba koja ide glaovm kroz  zid. Uvek mu podje za rukom da dobije ono sto zeli ali je najveca istina da ce   bik dobro paziti da pri tome nekoga ne povredi.

On nije osoba koja ce igrati prljavo i koja ce ikada na osnovu    nekih ruznih stvari dobiti ono sto zeli.

Prava je istina da  je bik osoba koja je pre svega veoma iskrena. On ima petlju   za sve i u najvecem broju slucajeva kaze  ono sto misli cak i ako zna da bi to moglo da  stvori neke probleme.

On jednostavno ne zeli da neko njega  laze pa se samim tim vodi time da ni on sam ne bi  smeo nekoga. Onda kada se jednom uveri u to   da ga je neko slaga zauvek ce dici ruke od te osobe. Prosto je takav. On hoce da bude voljen  i kraj sebe zeli smao prave ljude na koje moze da se osloni i kojima moze da veruje.

Ono sto je velika istina kada je rec o biku jeste da je covek koji ce dobro paziti sta radi. On nece nikoga povrediti ali isto tako nece nikada biti naivan i  gledati kako neko povredjuje njega,.

Vodi se time da je  zivot samo jedan i maksimalno zeli da   uziva u njemu.   Bice je koje se nikada nece zaljubiti na prvi pogled jer on jednostavno zeli mnogo vise od necije lepote.

Kada se uveri da je neko dobar covek kome se moze verovati  bik ce  zbog te osobe biti spreman na sve. Poklonice joj svu svoju ljubav i neznost i cuvace joj ledja.

Njega ne zanima sta drugi ljudi misle o njemu zato sto on pre svega zna da je cist.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2