Raka cekaju finansijski problemi, a ovom znaku stize VELIKI NOVAC!

Raka cekaju finansijski problemi, a ovom znaku stize VELIKI NOVAC!

2019-08-03 Off By Admin

Svakome od nas je stalo do novca, a samim tim i do nase finansijske situacije. Novac je nesto bez cega se ne moze zamisliti svakodnevnica, a zvezde imaju vazne vesti za odredjene znakove koje se ticu njihove finansijske situacije. Naime, zvezde imaju lose vesti za Rakove i otkrivaju im da ih ocekuju problemi sa finansijama, dok zvezde imaju lepe vesti za Jarceve i njima otkrivaju da im stize veliki novac…

 

RAK

Dragi rakovi, vi cete u narednom periodu imati velikih problema sa novcem. A to posebno vazi za period do kraja meseca avgusta. Upravo vas do kraja avgusta ocekuje veliki broj novcanih gubitaka i zbog toga vas ocekuju velike poteskoce. Vasa finansijska situacija je trenutno sasvim dobra, ali ce se to promeniti vec do 10. avgusta. Vas uskoro ocekuju neki novcani gubici koji ce vas potpuno iznenaditi.

Vas narucito veliki broj problema sa novcem ocekuje u drugoj polovini meseca avgusta. Vas tokom druge polovine avgusta ne ocekuju nikakvni novcani dobici nego vas ocekuju samo novcani gubici. Upravo je zbog toga potrebno da povedete mnogo racuna o vasim troskovima i da ih pokusate sto je moguce vise smanjiti.

Vi isto tako u periodu do kraja avgusta ne trebate invesitrati vas novac. Vama polozaj planeta nece odgovarati i zbog toga vam se niti jedna investicija ne moze isplatiti. Vi nikako necete moci da budete zadovoljni sa vasim finansijama u periodu do kraja avgusta. Vas ocekuju samo problemi sa novcem i zbog toga cete vi veoma cesto biti nervozni. Istina je dama vama nece biti lako zbog novcanih gubitaka koji vas ocekuju do kraja avgusta, ali vi trebate biti koliko god je to moguce stalozeni i mudri.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2