LJUBAVNI  HOROSKOP za 5.avgust: Jedan znak ce danas odluciti da RASKINE VEZU jer NIJE SRECAN!

LJUBAVNI HOROSKOP za 5.avgust: Jedan znak ce danas odluciti da RASKINE VEZU jer NIJE SRECAN!

2019-08-02 Off By Admin

 

SKORPIJA

Odlucili ste da prekinete jednu ljubavnu pricu jer iako je ocigledno da snazno volite isto vam je tako jasno i to da osoba koju zelite ne ume da vam uzvrati na isti nacin pa da se cak na neki nacin i igra sa vama.Bolje je preseci nego ziveti u laznoj nadi i vi to odlicno znate.

 

STRELAC

Razloga za brigu sto se ljubavi tice nemate ali kada je u pitanju posao ovih dana vam bas ne ide onako kako ste se nadali i kako ste zeleli i to na vama ostavlja traga jer ste neraspolozeni i onda   to utice  na odnos sa partnerom sto nije nimalo   pametno.

 

JARAC

Ovo ce biti dan kada ce vam  emocije jednostavno biti u drugom planu.Necete zeleti nikome da dozvolite da vam pokvari raspolozenje i prosto cete probati da se opustite i odmorite jer je nedelja a znate da vas ceka naporna sedmica.

 

VODOLIJA

Ako ste u vezi tokom danasnjeg dana ce sasvim sigurno doci  do svadje medju vama i osobom do koje vam je stalo.Razlog je to sto  ona u poslednje vreme sve cesce misli da vama zapravo i nije stalo kao  nekada i to je veoma pogadja.Vreme je za jedan iskren razgovor.

 

RIBA

Danas za vas imamo dva vazna saveta.

Ako ste slobodni i ako postoji osoba koju zelite kraj sebe danas morate da skupite snagu i hrabrost te da toj osobi iskreno kazete sve sto vam je na dusi.Nemojte biti ponosni.

Ako ste u vezi,i krijete nesto od partnera: Recite mu to, jer ako sam sazna smatrajte da je medju vama kraj siguran

Pages: 1 2