Zena u OVOM znaku NE DIRA TUDJE,ali TESKO ONOM ko pomisli da OTME ono sto je NJENO!

Zena u OVOM znaku NE DIRA TUDJE,ali TESKO ONOM ko pomisli da OTME ono sto je NJENO!

2019-07-29 Off By Admin

Ako zelite da kraj sebe imate zenu rodjenu   u znaku bika onda znajte da  morate mnogo da se trudite kako bi ste je dobili.

Ovo je zena  koja ima svoj stav. Zena koja zna sta  zeli i zena koja ima    sve ono sto treba jednoj dami kako bi  zavela ali i zadrzala svakog muskarca na ovom svetu.

Pre svega moramo da kazemo da je ovo zena koja ima petlju da se bori za ono sto hoce. Ona je uvek iskrena. Svesna je da je istina mac sa dve ostrice ali je spremna na sve  jer ne zeli da  igra prljavo i   zato vas nikada nece slagati.

Naravno da pri tome ocekuje i da ljudi koji su oko nje imaju iskren stav prema njoj. Ona odlicno zna koliko vredi i dama je koja ce ocekivati   od vas  da joj  budete   potpuno  posveceni jer drugacije ne  mozete imati njeno srce.

Ovu zenu moze da privuce samo   muskarac koji je jak i muskarac koji zna sta zeli. Ukratko receno,  ova zena  zeli kraj sebe muskarca koji je jak bar koliko je ona. Jer,  u onim trenucima kada  joj je tesko treba joj    neko ko ce joj biti podrska i oslonac  i neko ko ce umeti da je prati kroz  zivot.

Zena je koja  bas nikada nece  prevariti zato sto je prosto dama koja nikada ne sedi na dve stolice.

Ako nije srecna sa partnerom jednostavno ce krenuti dalje ali nikada nece biti sa jednom dok potajno   zeli drugu osobu.

Jednostavno,  pre nego nesto uradi ili kaze zamisli sebe  u toj situaciji.

Ako shvati da  joj ne bi prijalo,ona samim tim to nece uraditi nekome drugom.

Postena je, fer, iskrena, i svesna toga da onako kako  cinis tako ti se i vrati.

Ona je neko ko uvek nastoji da bude dobar covek.

Nastavak na sledecoj  strani…

Pages: 1 2