LJUBAVNI HOROSKOP za  25.jul: Bik ce danas nekome IZJAVITI LJUBAV, Blizanci moraju da KRENU DALJE…

LJUBAVNI HOROSKOP za 25.jul: Bik ce danas nekome IZJAVITI LJUBAV, Blizanci moraju da KRENU DALJE…

2019-07-23 Off By Admin

SKORPIJA

Ne zelite nikome da priznate koliko vam je jos uvek stalo do jedne osobe iz vase proslosti.Vi dajete sve od sebe da ta osoba postane proslost i u vasem srcu ali vas na nju sve seca i ma koliko vi zeleli da krenete dalje i zaboravite je nekako je ona  vasa jedina iskrena ljubav.

 

STRELAC

Ljubav ce vam danas biti na prvom mestu i tako i treba da bude  jer je ocigledno da ste zaljubljeni.Probajte u toku danasnjeg dana  da otvorite srce toj osobi i da joj otvoreno kazete sve sto vam je na dusi. Cak i ako dodje do toga da vas odbije znacete da je vredelo.

 

 Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

JARAC

Vi ne odustajete od ljubavi  ni onda kada bi svi bas to uradili na vasem mestu i svaka vam cast na tome.Ali,ako vec shvatite da  vas neko ne voli i da jedna osoba ne oseca isto prema vama onda  se zapitajte vredi li da gazite svoj ponos zbog nekog ko vas nikad nece postovati,kamoli voleti  i ceniti sve sto radite za tu osobu?

 

VODOLIJA

Nemojte  danas praviti velike planove kada je u pitanju ljubav jer su velike sanse da cete se razocarati.Zapravo bi najbolje od svega bilo da tokom dana pokusate da se okrenete ka poslu  ili ka obavezama a  da vam ljubav bude u drugom planu.Tako se necete razocarati.

 

RIBA

Buran dan je pred vama kada je ljubav u pitanju.Zelite iznad svega da  dodjete na zelenu  granu sa voljenom osobom ali medju vama se stalno desavaju neke razmirice i svadje… ISKRENO se volite ali su vam karakteri razliciti i niko od vas dvoje ne zeli da   se povuce i da pristane na kompromis…

Pages: 1 2