LJUBAVNI HOROSKOP za  25.jul: Bik ce danas nekome IZJAVITI LJUBAV, Blizanci moraju da KRENU DALJE…

LJUBAVNI HOROSKOP za 25.jul: Bik ce danas nekome IZJAVITI LJUBAV, Blizanci moraju da KRENU DALJE…

2019-07-23 Off By Admin

OVAN

Ovo ce  biti jedan miran dan za vas i moze se reci da ce vam upravo to odgovarati jer trenutno nemate potrebu za avanturama u svom zivotu a sasvim vam je jasno da se ste ovog  puta dali srce pogresnoj osobi  te da su male sanse da se tu nesto promeni ma koliko bi to zeleli.

 

BIK

Sve sto tokom danasnjeg dana  budete imali na srcu treba da kazete i da ne brinite puno o tome hoce li vase reci nekoga   da  povrede.Jednostavnom  necete imati srece i mira sve dok voljenoj osobi ne kazete da vase srce kuca za  nju pa makar vam ona rekla da ne oseca isto i slomila  ga.

 

BLIZANCI

Vi ste neko ko je toliko sposoban da moze da dobije sve sto pozeli, ali kada je u pitanju ljubav velika je  cinjenica da ste dali srce osobi koja ne ume da vas usreci i vi sa tim prosto morate da se pomirite.Ma koliko da vas to bolelo, pokusajte da  zaboravite i da krenete dalje.

 

RAK

Danas cete moci da se odmorite od svega  pa i od samih emocija i upravo je to ono sto vam treba. Naporni dani su iza vas i danas vam je najvaznije da imate kraj sebe nekog ko ce moci da vas grli i da vam pokloni svoje srce  te da samo cuti sa vama ali danas bas i nece biti tako.

 

 Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

LAV

Svesni ste da vasa voljena osoba nije fer prema vama i da  neke stvari krije od vas ali vama je do nje toliko stalo da  vi to prosto ne mozete da podnesete  i danas cete zahtevati da vam kaze o cemu se radi.Pazite da u svemu tome ne reagujete previse  burno te da joj ne kazete neke stvari koje zapravo ne mislite.

 

DEVICA

Ovo ce biti dan kada cete imati priliku da odmorite od svega i moze se reci da ce vam upravo to odgovarati.Na poslu ce biti mirno kao i u ljubavi i   ovo ce biti dan kada cete moci da se odmorite te da se posvetite samo sebi a to ce vam svakako prijati.

 

VAGA

Mnogo vam nedostaje jedan bik i vi  svakodnevno ocekujete da  se on javi, ali  imajte na umu da on nije nista manje tvrdoglav nego vi i  da je svakako u stanju da     cuti i da trpi bas kao i vi,iako  mu je stalo i ovih dana pati kao bas kao i vi ali ne cini prvi korak.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2