VAGA vam NIKADA BOL NECE NANETI,a OPROSTICE ako vi POVREDITE NJU!

2019-07-22 Off By Admin

 Bez imalo sumnje,  vaga je najlepsi znak  u  zodijaku.

To je cinjenica koja je opste poznata narocito kada je rec o zenama rodjenim u znaku vage.

One prosto imaju posebne crte lica i nesto posebno u njima sto  osvaja, zavodi, opija, zavlaci..

Zena rodjena u znaku vage je itekako svesna toga koliko vredi. Za razliku od ostalih dama u  zodijaku ona svoju lepotu ne koristi.

Moze se zapravo reci da je ova zena veoma pametna i da ima talenat da slusa svoj razum. To je svakako nesto  sto je kod nje veoma specificno. Ali   upravo zato i jeste ludo voljena i kao magnet   za muskarce u njenoj blizini.

Iako ima lepotu o kojoj se moze pricati do kraja, ona takodje ima dusu koja je posebna, koja  je divna, i kojom se zena rodjena u ovom znaku ponosi.

Mozemo slobodno da kazemo da je njoj jedino vazno da ima tu lepotu duse, jer je ne zanima previse ono sto nosi na svom telu i licu.

Zna da ce to proci i zato je ponosna na sebe sto je u ovom ludom zivotu ona pre svega  dobar covek. Neko ko ce  cuvati ono sto ima i neko ko nikada bol nece naneti bas nikome, ali ce pokusati da oprosti onima koji nanesu njoj.

Dalje, ono sto je veoma specificno kod zene rodjene u ovom znaku je to sto ona vrlo cesto ne zna sta zeli.

To je zapravo i najpoznatije kada je o vagama rec. One su i dobile   ime po tome sto su neodlucne, i sto su uvek izmedju dve vatre. Prosto receno, one uvek vagaju.

Ljudi im to veoma cesto zameraju ali zapravo u tome nema nista lose.

Vaga ima problem da donese odluke zato sto ne zeli da nekoga povredi,ali ni da ona sama bude povredjena.

Nastavak na sledecoj  strani…

Pages: 1 2