LJUBAVNI  HOROSKOP za  21.jul:  Jedan znak bi DANAS mogao  IZGUBITI osobu do koje mu je STALO!

LJUBAVNI HOROSKOP za 21.jul: Jedan znak bi DANAS mogao IZGUBITI osobu do koje mu je STALO!

2019-07-19 Off By Admin
 SKORPIJA
 Sve bi vrlo lako moglo da se promeni u toku danasnjeg dana. Samim tim,i ako ste  tuzni i usamljeni moglo bi doci do toga da pozelite necije drustvo,a dobro znate da jedna vaga samo ceka na vas znak…
 STRELAC
 Svidja vam se i dalje osoba koja smatra da ste vi za  nju samo prijatelj.Mnogo ste poceli da razmisljate    o tome da joj sve priznate ali vas je strah da bi ona mogla da vas odbije.No,danas cete mozda rizikovati.
 JARAC
 Ljubav je ono sto vam je veoma vazno i ako na ovom polju neke stvari ne funkcionisu onda ni vi sami ne mozete biti srecni.Pokusajte zato danas da rascistite svoj  odnos sa voljenom osobom i da prosto shvatite na cemu ste sa njom.

 VODOLIJA
 Ako nastavite da se ponaste tako hladno,poci ce vam za rukom samo da osobu do koje vam je stalo zauvek izgubite.Mi smo ubedjeni da je to ono sto nikako ne zelite,zato razmislite o tome da malo za promenu pokazete sta osecate.
 RIBE
Idealan  je dan pred vama i   jedan od onih kada vam nece silaziti osmeh sa usana.Neko ce danas ocekivati da mu izjavite ljubav.I upravo to i trebna da uradite jer se necete sigurno pokajati.

Pages: 1 2