Jarac i Skorpija: Vernost je za njih svetinja – Oni nikada nikoga ne izdaju!

2019-07-19 Off By Admin

 

SKORPIJA

Skorpijama svaki covek moze pronaci manu. Skorpije nisu savrsene i one su toga i same svesne. Istina je da skorpije veoma cesto umeju da preteraju sa svojim burnim rekacijama, ali one tako reaguju samo kada im je do necega mnogo stalo. One osobe koje imaju skorpiju kraj sebe znaju da su sa njom ceste nesuglasice, ali one osobe koje imaju skorpiju kraj sebe isto tako znaju da ih skorpija nikada ni na kakav nacin nece izdati.

Skorpije su spremne na mnogo toga, ali one nisu spremne da povrede onu osobu koju vole. One nisu spremne da slome nekoj dragoj osobi srce, on to prosto nikada ne mogu uciniti. Jesu skorpije nekada i previse uporne i one nekada cesto insistiraju na sitnicama, ali su one pre svega verne osobe za koje je vernost nista drugo nego prava svetinja. Kada skorpija zavoli neku osobu onda ona nju voli do samoga kraja i zasita ne postoji sila koja bi mogla skorpiju naterati da pomisli na izdaju.

Skorpije su veoma pravicne osobe koje samo zele svima da uzvrate po zasluzi. A onaj covek koji se prema skorpijama ponasa sa postovanjem od njih moze ocekivati samo mnogo dobrih dela. Ljubav je ono sto pokrece skorpije i upravo zbog ljubavi koje osecaju prema nekim osobama one su spremne na razna cuda.

Sve se od skorpija moze ocekivati, ali izdaja nikada.

Pages: 1 2