Horoskop ljubavne srece: Ovim znacima ce u ljubavi ”cvetati ruze”!

2019-07-19 Off By Admin

Mnogo vremena je ostalo do kraja leta, a nekim znacima ce period do kraja leta obeleziti desavanja na planu ljubavi. Zvezde imaju divne vesti za pripadnike znaka Bika i Ribe…

 

BIK

Za bikove koji su u vezi:

Dragi bikovi, istina je da na planu vase veze trenutno situacija nije najbolja, ali vi ne trebate da brinete zbog toga i to zato sto ce se uskoro to promeniti. Naime, vama ce u periodu do kraja leta zvezde biti naklonjene i zbog toga vas ocekuje mnogo carobnih desavanja na planu ljubavi. Vi cete vec do kraja meseca jula uspeti da resite sve velike ljubavne probleme. A od pocetka avgusta pa sve do kraja leta vi cete uzivati u ljubavnoj sreci. Vama ce period do kraja leta pre svega obeleziti ostvarenje vaseg ljubavnog sna. Vas partner ce uciniti nesto sa cim ce vam ostvariti vas veliki san. Vi ne mozete ni da pretpostavite koliko vas divnih desavanja ocekuje do kraja leta. Vama ce u ljubavi cvetati ruze.

Za slobodne bikove:

Dragi bikovi, vi necete biti jos dugo vremena slobodni. Vama mesec avgust donosi pocetak ljubavne price i to sa jednom osobom koju cete tek upoznati. Naime, vi cete na pocetku avgusta upoznati jednu osobu i to preko jednog vaseg prijatelja, a sa tom osobom cete ubrzo zapoceti ljubavnu pricu u kojoj cete samo za srecu znati. Vi cete zapoceti vezu sa osobom koja ce ciniti sve zarad vase srece i vi cete sa tom osobom uspeti da se izborite za onu najvecu ljubavnu srecu. Vama dolaze neki mnogo lepsi dani u ljubavi. Vas ocekuje uzivanje u ljubavnoj sreci.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2