DNEVNI HOROSKOP za  20. jul: Strelca ima RAZLOGA ZA SRECU,Jarca ocekuje NOVCANI DOBITAK!

DNEVNI HOROSKOP za 20. jul: Strelca ima RAZLOGA ZA SRECU,Jarca ocekuje NOVCANI DOBITAK!

2019-07-18 Off By Admin

OVAN

Dragi ovnovi zvezde ce vam danas biti naklonjene i zbog toga vas ocekuje veoma lep dan ispunjen brojnim razlozima za srecu. Danas ce vam sve odgovarati i sve ce vam polaziti za rukom. Dan ce vam zapoceti onako kako se samo pozeleti moze.

BIK

Dragi bikovi vasa tvroglavost vam mnogo problema stvara, vi ne zelite da pristanete na kompromise sa voljenom osobom, a zbog toga imate mnogo problema na planu ljubavi. Vi cete probleme uspeti da resite tek onda kada stavite ljubav ispred ponosa.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Dragi blizanci suvise cesto vam se desava da voljenim osobama saopstite nesto sto zapravo uopste ne mislite i na takav nacin ih povredite. Vi ste u poslednje vreme veoma cesto nervozni, ali trebate da shvatite da nisu vase voljene osobe krive za vase probleme.

RAK

Dragi rakovi danas vas ocekuju negativna desavanja koja ce vam stvoriti veliku nervozu. Vas ocekuju brojni problemi na poslu, a isto tako vas ocekuje i rasprava sa vasim partnerom. Pred vama je dan koga cete zeleti samo sto pre da zaboravite.

LAV

Dragi lavovi vase kolege ce danas pokusati da vas okrive za odredjene probleme na poslu za koje uopste niste odgovorni, a vi im to prosto ne smete dozvoliti. Medjutim, danas vas ocekuje i malo ljubavno iznenadjenjenje koje ce vam prirediti voljena osoba, a sa kojim ce vam popraviti raspolozenje.

DEVICA

Drage device ne trebate toliko verovati drugim ljudima. Mnoge osobe za koje bi vi ”ruku u vatru stavile” uopste nisu iskrene prema vama i mnoge osobe do kojih vam je stalo uopste nisu pouzdane, a da je to zaista tako shvaticete i sami danas na odredjenim primerima.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2