LJUBAVNI HOROSKOP za 15. jul: Blizancima PRIJA SLOBODA,Riba zeli BIVSU LJUBAV…

2019-07-14 Off By Admin

 

STRELAC

Ovo ce za vas biti jedan potpuno obican dan i cinjenica je da se nece desiti nista posebno na polju emocija  ali to je u neku ruku veoma dobro jer imate priliku da odmorite od  svega i da se posvetite nekim drugim stvarima.

 

JARAC

Ako  vam se jedan  ovan bar malo svidja nemojte ga odbijati i nemojte ga terati od sebe.On vas iskreno voli i zaista nema nimalo razloga  da mu ne date sansu samo zato sto ne zelite da vam opet neko slomi srce.Shvatite vec jednom da    ne vredi bezati od ljubavi.

 

VODOLIJA

Moglo bi se reci da se vase emotivno stanje poboljsava ali da to i dalje nije ono sto vi zelite.Potrebno vam  je da osetite da je nekome iskreno stalo do vas i  da  jednostavno u svakom trenutku znate da imate kraj sebe nekog  ko vam nece okrenuti  ledja.

 

RIBA

Iako se vi trudite da to sakrijete vise je nego ocigledno da patite zbog ljubavi.Moze se cak reci da je cinjenica da  jos uvek  zelite i potajno se nadate da ce   bivsa ljubav da se vrati u vas zivot ali realno male su sanse da do toga dodje.Pomirite se sa tim.

 

Pages: 1 2