LJUBAVNI HOROSKOP za 15. jul: Blizancima PRIJA SLOBODA,Riba zeli BIVSU LJUBAV…

2019-07-14 Off By Admin

OVAN

Dan koji je pred vama  bas i nece biti idealan kada je u pitanju ljubav   i iako je nedelja   dobro bi  bilo da se malo  osamite i da jednostavno   razmislite o nekim stvarima te da shvatite sta je ono do cega vam je zapravo stalo.

 

BIK

Vama voljena osoba sve vise zamera sto ste joj okrenuli ledja ali imajte na umu da je u pravu   i da to jeste zaista tako.Mnogo  gresite u svemu tome i shvatite vec jednom da nema razloga  da je stavljate na drugo mesto samo zato sto imate problema na poslu.

 

BLIZANCI

Iako ste u vezi vama ce danas vise  prijati sloboda.Prosto cete pozeleti da  budete sami, da    vas niko ne dira vec da jednostavno uzivate u tisini.Velike su sanse da vam nije ni stalo onoliko koliko mislite da jeste i vreme je da se sa tim pomirite.

 

RAK

Mozda ste u vezi ali je cinjenica da vam  je u njoj potrebno mnogo vise uzbudjenja   jer  je sve jednolicno i vec sedmicama se nista ne desava.Nikako ne mozete da se pomirite sa timn da  je    vec postalo tako  dosadno kraj osobe za koju ste se dugo borili.

 

LAV

Vi ste  sve vise uvereni u to da osoba sa kojom ste nema ozbiljne namere sa vama i to je ono sto vam  veoma  boli ali ne mozete nista da uradite povodom toga jer  nikome ne mozete da naredite da vas voli. Njegovo srce je sudeci po svemu izabralo pogresnu osobu.

 

DEVICA

Moglo bi se reci da ste konacno poceli da se borite za to da kraj sebe  imate osobu do koje vam je stalo i niko ne moze da vas ubedi da  od toga odustanete.Uzmite u obzir  cinjenicu da sve sto radite moze itekako da  vredi ako se ta osoba ponovo nadje u vasem zagrljaju.

 

VAGA

Potrebno vam je vise ljubavi i strpljenja kada je vasa voljena osoba u pitanju.Vi prosto kraj nje nemate ono sto vam je potrebno ali nemojte nju kriviti za to vec jednostavno shvatite da je to tako  i ili se pomirite sa tim ili  raskinite jer trecu opciju nemate.

 

SKORPIJA

Mnogo vas boli sto ste slomili srce osobi do koje vam je stalo ali to je jednostavno nesto na sta niste mogli da uticete.Hteli vi to ili ne cinjenica je da tu osobu ne volite i normalno je da   ne zelite da joj dajete laznu nadu cak i ako znate da ce to da je zaboli.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2