LJUBAVNI HOROSKOP za 13.jul: Nekoga ce danas SRECA POGLEDATI jer mu sledi PRAVA LJUBAV!

2019-07-11 Off By Admin

SKORPIJA

Sve ste blizi sa jednim bikom.Svesni ste toga da su  jako male sanse da mu date sansu jer se plasite da bi mogao da vas razocara ali cete danas shvatiti da je njemu stalo mnogo vise nego sto ste mogli da zamislite.

 

STRELAC

Treba da se fokusirate na svoje emocije.Da shvatite sta je ono sto zelite i kome zapravo pripada vase srce.Moguce je da cete se danas  naci u ljubavnom trouglu i to nece  biti nimalo prijatno iskustvo.Zato morate da shvatite sta je ono sto zelite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

 

JARAC

Zanimljiv dan za jarceve koji su slobodni.Ako je vase srce zeljno  ljubavi imajte na umu da bi u vecernjim satima mogao da se desi jedan zanimljiv susret. Nemojte ovaj dan provesti u kuci ni pod tackom razno.

 

 

VODOLIJA

Konacno da i vas pogleda sreca.Danas cete ocekivati poziv od jedne osobe koja vam se svidja i necete moci   da  verujete kada do njega. dodje.Bice to najlepsi dokaz da ona oseca isto sto i vi.

 

RIBE

Nemate pravo da  budete neiskreni prema voljenoj osobi cak i ako mislite  da je   bolje za nju da ne sazna istinu koja je gorka.Znajte da je sve bolje od toga da je pustite da zivi u laznoj nadi.

 

Pages: 1 2