LJUBAVNI HOROSKOP za 13.jul: Nekoga ce danas SRECA POGLEDATI jer mu sledi PRAVA LJUBAV!

2019-07-11 Off By Admin

OVAN

Mozda je za vas najbolje da tokom sledecih nekoliko dana izbegavate sve sto se  tice ljubavi jer su sanse da dodje  do toga da se razocarate velike.Tako ce biti i danas i zato poslusajte nas savet te neka vam ljubav  bude u drugom planu.

 

BIK

Mozda cete zeleti danas da budete sami.Prosto cete osecati umor i bice vam potrebno  da  budete sami sa svojim mislima.Mnogo vam se toga desava u poslednje vreme i bice vam potrebno    da   resite neke dileme u svojoj glavi.

 

BLIZANCI

Ne svidja vam se odnos koji imate sa voljenom osobom.To prosto nije ono sto zelite,jer ona ne ume da se nosi sa vasim karakterom buduci da ste vas dvoje dva sveta.Vi dajete sve od sebe da resite vase dileme ali druga osoba ne radi na tome da  promeni  bar deo svog ponasanja.

 

RAK

Nemojte uvek kriviti voljenu osobu za svaku gresku jer svi mi imamo pravo na pogresne reci i pogresne  poteze.Vi ste romanticar po prirodi i ceznete za tim da nadjete pravu ljubav ali shvatite da nijedna veza nije idealna.

 

LAV

Mozda je najbolje da se danas  oslonite na ljubav koju vam pruza voljena osoba i da shodno tome pokusate da zaboravite na sve sto vam se  desavalo i da prosto uzivate u paznji koju vam neko iskreno poklanja.

 

DEVICA

Trebalo bi vise paznje da obratite na osobu sa kojom ste.Ona se ponasa kao da je medju vama sve u redu ali je prava istina da je prestala da gaji emocije r prema vama. Mozda je vreme da pogledate istini u oci.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

 

VAGA

Nemojte praviti problemje tamo gde  ih nema.Vi ste iskreno voljeni i umesto da sumnjate u emocije te osobe treba da se opustite i da uzivate u svemu sto vam sledi i sto vam sudbina  poklanja.Nemojte bezati od srece koja vam se nudi.

Nastavak na sledecoj  strani…

Pages: 1 2