Mogli bi ostati bez voljene osobe: Veza ovih znakova ce biti u opasnosti!

Mogli bi ostati bez voljene osobe: Veza ovih znakova ce biti u opasnosti!

2019-07-08 Off By Admin

 

STRELAC

Dragi strelci, vasa veza je se oduvek zasnivala na poverenju. Vi ste oduvek imali veliko poverenje u vaseg partnera, ali cete vi uskoro shvatiti da vas partner zapravo nikada nije bio u potpunosti iskren prema vama. Vama zapravo predstoje neka desavanja na planu ljubavi koja vam se ni malo nece dopasti. A upravo zbog tih negativnih desavanja vasoj vezi bi mogao doci kraj.

Vas vec u periodu do kraja jula ocekuju brojni problemi. A probleme ce vam prvo stvoriti vas bivsi partner koji ce iz ciste ljubomore ciniti neke postupke sa kojima ce zeleti da rastavi vas i vasu voljenu osobu. Vi cete upravo zbog tih postupaka vaseg bivseg partnera shvatiti da vas ta osoba nije zaboravila. Ali vi necete ni razmisljati o tome da toj osobi pruzite jos jednu priliku.

Ipak, vas najvise razloga za zabrinutost i za tugu ocekuje tokom avgusta i to sve zbog vaseg partnera. Vas partner ce vas tokom meseca avgusta izdati na jedan veoma los nacin i vi cete veoma tesko moci da predjeet preko toga. A sem toga vas partner ce vam isto tako otvoreno priznati da je ucinio neke postupke koje uopste nije trebao.

Vi cete u narednom periodu morati da donesete jednu veoma tesku odluku. Vi cete pre svega morati da odlucite da li cete se odluciti za ljubavni kraj ili cete partneru pruziti jos jednu priliku. A sem toga vas uskoro ocekuju i brojni drugi problemi na planu ljubavi zbog kojih bi vasoj vezi veoma lako mogao doci kraj.

Pages: 1 2