Izaberi PRSTEN LJUBAVI i saznaj kada ces upoznati ”PRAVU” osobu!

Izaberi PRSTEN LJUBAVI i saznaj kada ces upoznati ”PRAVU” osobu!

2019-07-08 Off By Admin

Za svakoga od nas postoji osoba sa kojom mu je sreca obecana, samo sto neki tu osobu upoznaju pre, a neki kasnije. Sigurno da svi mi zelimo da znamo kada cemo upoznati pravu osobu, a odgovor na to pitanje moze da nam da magicno ljubavno prstenje…

 

PRSTEN LJUBAVI 1)

Ako ste izabrali prvi ljubavni prsten:

Oduvek ste verovali u ljubav i vi cete u nju uvek i verovati. Vi se i dalje nadate ljubavnoj sreci i vi se i dalje nadate da cete upoznati osobu sa kojom cete uspeti da se izborite za onu najvecu ljubavnu srecu. A vama uskoro taj magicni trenutak i predstoji. Vi cete uskoro upoznati ”pravu osobu”. Vi cete tu osobu upoznati vec tokom meseca avgusta. Upravo vas tokom avgusta ocekuje jedno krece putovanje i vi cete tokom tog putovanja upoznati osobu koja ce vas impresionirati kako sa izgledom, tako i sa ponasanjem. Vi cete sa tom osobom uspostaviti kontakt, a posle odredjenog vremena vi cete biti u prilici da sa tom osobom zapocnete ljubavnu pricu. Vama uskoro predstoji trenutak na koga cekate izuzetno dugo vremena.

PRSTEN LJUBAVI 2)

Ako ste izabrali drugi ljubavni prsten:

Vas je ljubav mnogo puta u zivotu iznenenadila, ali vas je ona u vecini slucajeva iznenadjivala na negativan nacin. Vama je oduvek mnogo bilo stalo do ljubavi. Ali vama ljubav nikada nije ispunila ocekivanja. Medjutim, to bi se uskoro moglo promeniti. Naime, vi cete uskoro upoznati ”pravu osobu” i vi cete biti u prilici da sa tom osobom zapocnete ljubavnu pricu. Vas susret sa tom osobom ocekuje pre nego sto to mozete ocekivati. Vas susret sa tom osobom ocekuje vec u drugoj polovini meseca jula, a vi cete tu osobu upoznati spletom nekih veoma cudnih okolnosti. Vama ce se posle odredjenog vremena pruziti prilika da zapocnete vezu sa osobom sa kojom vam je sreca sudjena, a nema dileme da cete vi umeti tu priliku da iskoristite.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2