Dobrota Raka nece biti uzaludna, a ovog znaka ocekuju divna desavanja!

Dobrota Raka nece biti uzaludna, a ovog znaka ocekuju divna desavanja!

2019-07-08 Off By Admin

 

VODOLIJA

Drage vodolije, vi niste navikle da se zalite pa to nikada ni ne cinite. Vi ste navikle samo da se borite i vi zaviste samo od sebe. Medjutim, ono sto je cinjenica jeste da vam nije lako u zivotu. Vi vec dugo vremena ne mozete biti zadovoljne sa desavanjima u vasem zivotu, ali ce se to promeniti pre nego sto to uopste mozete i da ocekujete. Vas u narednom periodu ocekuju desavanja koja vrlo verovatno nikada necete zaboraviti.

Vas prvo ocekuje nesto veoma bitno, a to je promena zaposlenja. Vi cete poceti da obavljate posao koji ce vam savrseno odgovarati. Ipak, vama ce nesto drugo obeleziti naredni period. Vama ce naredni period obeleziti nista drugo nego susret sa sudbinom. Vi cete uskoro upoznati onu ”pravu” osobu, a sa tom osobom cete posle odredjenog vremena zapoceti ljubavnu pricu.

Vas susret sa tom osobom ocekuje veoma uskoro i vi cete u trenutku biti ubedjene da je ta osoba zaista vasa srodna dusa i vas niko nece moci da ubedi u suprotno. Vama ce ta osoba ”ukrasti srce” u trenutku i vi cete je pozeleti kraj sebe, a vi cete posle odredjenog vremena sa tom osobom zapoceti ljubavnu pricu.

Tuga u vasem zivotu ce uskoro prestati da postoji. Vama dolaze dani tokom kojih cete samo za srecu znati i tokom kojih cete uzivati u nekim nezaboravnim i prelepim trenucima.

Pages: 1 2