Dolazi im tezak period: Ove znakove cekaju problemi i poteskoce!

Dolazi im tezak period: Ove znakove cekaju problemi i poteskoce!

2019-07-06 Off By Admin

Nekim znacima uskoro pocinje veoma tezak period. Zvezde upozoravaju Strelce i Ribe i otkrivaju im da ih u narednom periodu ocekuje mnogo problema i negativnih desavanja…

 

STRELAC

Dragi strelci, trenutno vi mozete da budete zadovoljni sa desavanjima u vasem zivotu. Istina je da vi imate problema, ali isto tako imate razloga i za srecu. Medjutim, vama uskoro pocinje veoma tezak period tokom kojeg cete morati da pokazete veliki oprez ako zelite da izbegnete ogromne probleme. Naime, vama zvezde nece biti naklonjene u periodu izmedju 10.  i 27. jula i upravo tokom tog perioda trebate da budete oprezni.

Vas prvo tokom tog perioda ocekuju problemi na poslu. Vama zapravo tokom tog perioda poslovna klima nece pogodovati i zbog toga cete napraviti neke greske sa kojima cete sebi stvoriti veliki broj problema. Vase zaposlenje ce upravo zbog tih gresaka biti pod znakom pitanja.

Vas isto tako u periodu do 27. jula ocekuje mnogo desavanja na planu ljubavi i to negativnih. Vi cete tokom tog prioda moci da shvatite da vam mnoge osobe nista dobro ne zele. Upravo ce mnoge osobe na razne nacine pokusavati da rastave vas i vaseg partnera, a vi im ne smete dopustiti da uspeju u svojoj nameri. Vas partner ce isto tako poverovati u nekh osoba i vi se morate potruditi kako bi ga urazumili.

Vi narucito trebate da povedete racuna o vasoj finansijskoj situaciji u periodu do 27. jula i to zbog toga sto vaso cekuju brojni novcani gubici. Vama dolazi veoma tezak period, a vi samo uz pomoc opreza mozete izbeci one najvece probleme.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2