STRELAC-MESECNI HOROSKOP za JUN: Sto se NOVCA TICE, tu ce sve biti SAVRSENO!

2019-05-31 Off By Admin

POSAO

Nema nikakvog razloga da brinete za vas posao u narednom perioidu,kamoli za novac.Jer iako cete u mesecu pred nama itekako imati  troskova isto tako cete imati i vecih prihoda nego sto ste uopste mogli da zamislite.

Sve sto u toku JUNA pozelite a sto se tice novca vrlo lako mozete i da dobijete jer ce vam na poslovnom planu cvetati ruze,ali naravno samo zato sto cete iskreno davati sve od sebe i sto cete  ulagati veliki trud da sve bude bas onako kako ste zamislili.

Moguce je da cete imati problema sa kolegama ali sve je to deo posla,i to samo zato sto se ne slazete oko  nekih bitnih stavki a svi zelite da ostvarite sto bolje rezultate.

 

  LJUBAV:

Ako ste slobodni,nemojte praviti velike planove kada je ljubav u pitanju.  Nista vam se posebno nece desiti kada je ljubav u pitanju.Moguc je flert pa cak i par avantura,ali su male sanse da vi tokom ovog meseca upoznate osobu koja bi mogla da vam unese srecu   u zivot i da se sutra smatra vasom pravom ljubavi.

Istina je da vi i dalje osecate snazne emocije  prema nekome ko je deo vase proslosti ali  ni od toga nece biti nista i sto  pre vi to shvatite,to ce biti vece sanse da se pomirite sa tim i da pocnete da zivite dalje i  otvorite svoje srce za  nove ljubavi koje su svakako itekako moguce samo ako vi  raskrstite sa svojom prosloscu. Ta osoba koju zelite je odavno nasla mir i srecu kraj nekog novog i vi e samo uzalud nadate da ce se medju vama desiti  nesto posebno,jer su za to iskreno veoma male sanse.Cak i da se pomirite, tu se nista nece desiti sto vec nije.Vi cete voleti svim srcem a ta osoba ce vasu ljubav samo da iskoristi i nista drugo…

 

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2