LJUBAVNI HOROSKOP za 28.maj:   Bika   MUCI LJUBOMORA, Vaga mora da ISPRAVI GRESKE…

LJUBAVNI HOROSKOP za 28.maj: Bika MUCI LJUBOMORA, Vaga mora da ISPRAVI GRESKE…

2019-05-26 Off By Admin

OVAN

Ovo ce biti dan u  kome cete imati priliku da uzivate uz voljenu osobu.Vama uz nju zapravo i ne treba nista drugo osim same cinjenice da   ste iskreno voljeni i da konacno postoji osoba koja prema vama oseca isto sto i vi prema njoj.  

BIK

Moglo bi se reci da vi vec nekoliko dana imate problema sa ljubomorom i zaista na svaki nacin pokusavate da eleminisete taj osecaj iz vase duse i glave ali vam to ne polazi za rukom.Veoma snazno volite i strah vas je da ce druga osoba da   ode iz vaseg zivota zauvek.  

BLIZANCI

 

Nema razloga da vas brine ponasanje vase voljene osobe jer to sto ona deluje  ljuto i nekako na distanci ne znaci da ona ne ume da voli.Zapravo je poenta u tome da ona samo ne ume da pokaze tu ljubav onako kako bi ste vi to zeleli.  

RAK

Pred vama je dan  u kome cete imati potrebu da budete sami,jednostavno ce vam delovati da vas niko ne voli iskreno ali i da niko ne ume da vas razume.Zvezde su u losem polozaju i zato imaju takav utisak na vase raspolozenje  ali je zapravo vas utisak potpuno pogresan.  

 

LAV

 

Moze se reci da ste se konacno uverili u emocije jedne osobe i konacno  ste prestali da sumnjate da  njoj nije stalo do vas.Sad konacno vise nema razloga za brigu vec  treba da se prepustite i da uzivate u svemu sto vam sledi.

  DEVICA

 

Vi ste osoba koja moze da postigne mnogo toga onda kada iskreno voli i velike su sanse da ce upravo tako biti i danas.Nema razloga da se brinete zbog    komentara ljudi oko vas i nemojte slusati nikoga osim svog srca.Neko je ovih dana ljubomoran na vasu srecu.

  VAGA

U vezi ste u kojoj nemate dovoljno razumevanja prema voljenoj osobi.Znamo da vam tesko pada cinjenica da ste vi krivi za vas los odnos ali je to nazalost upravo tako.Vreme je da pokusate da ispravite svoje   greske ako zelite  da je zadrzite.

Nastavak na sledecoj   strani…

 

Pages: 1 2