LJUBAVNI  HOROSKOP  za  26. maj: Ovan ZAHTEVA PREVISE,  Lav ZADOVOLJAN, Devica ZALJUBLJENA…

LJUBAVNI HOROSKOP za 26. maj: Ovan ZAHTEVA PREVISE, Lav ZADOVOLJAN, Devica ZALJUBLJENA…

2019-05-25 Off By Admin

 

SKORPIJA

Vasa voljena osoba  previse zahteva od vas ali buduci da vam je stalom vi dajete sve od sebe da joj to i dokazete.No,ako primetite da ste vi jedina osoba koja se bori za to da vasa veza opstane onda pogledajte istini u oci i nemojte  praviti budalu od sebe jer za ljubav je potrebno dvoje.

 

STRELAC

Danas cete imati svadju sa osobom do koje vam je stalo.Jednostavno ste vas dvoje potpuno razliciti,imate drugaciji pogled na svet   i zato stalno dolazi do sukoba medju vama.Ali ma koliko da se svadjate,emocije medju vama su jake i iskrene.

 

JARAC

Mirni ste jer znate da je partneru stalo iskreno  i  iako ovih dana imate nekih razmirica ne shvatate to ozbiljno.Jednostavno ste svesni da u svakoj vezi postoje  dobri i losi dani,a vi dajete sve od sebe da resite probleme koji su se nedavno pojavili u vasoj vezi.

 

VODOLIJA

Ako ste slobodni danasnji dan nikako nemojte provesti u kuci jer su velike sanse da bi ste preko posla ili nekog zajednickog prijatelja mogli da upoznate jednog lava koji ce vas prosto oduseviti i vrlo brzo zavesti.Nema razloga da ne priustite sebi malo uzivanja.

 

RIBA

Sve je trenutno i vise nego dobro.Imate  kraj sebe voljenu osobu i  jasno vam je da joj je stalo do vas i to je ono sto je najvaznije od svega ali ipak obratite paznju na njeno ponasanje.Velike su sanse da postoji nesto sto krije od vas.

Pages: 1 2