LJUBAVNI  HOROSKOP  za  26. maj: Ovan ZAHTEVA PREVISE,  Lav ZADOVOLJAN, Devica ZALJUBLJENA…

LJUBAVNI HOROSKOP za 26. maj: Ovan ZAHTEVA PREVISE, Lav ZADOVOLJAN, Devica ZALJUBLJENA…

2019-05-25 Off By Admin

OVAN

Nemate pravo da trazite od voljene osobe ono sto vi ne dajete njoj.U poslednje vreme ste postali jako sebicni i prosto kao da samo gledate kako da ugodite sebi.Vreme je da se promenite ako ne zelite da dodje do toga da izgubite osobu do koje vam je stalo.

 

BIK

Moglo  bi se reci da tokom dana koji je pred vama necete moci da izbegnete sukob sa voljenom osobom ali za to cete sami biti krivi.Imate kraj sebe nekog ko vas iskreno voli,a pokusali ste da  ga slazete i sada sami morate da se izvucete iz te neprijatne situacije.

 

BLIZANCI

Iskreno ste zadovoljni nacinom na koji se voljena osoba bori za vas.Moglo bi se cak reci da je sada pred vama jedan divan period sto se ljubavi tice ali imajte na umu da morate  mnogo vise paznje da posvecujete voljenoj osobi,nije dovoljno osvojiti nekog vec se i boriti za nju bas kao ona za vas.

 

RAK

Danas cete imati problema sa ljubomorom.Vas  partner prosto  sumnja u sve sto kazete i uradite i jako su male sanse da cete moci da ga ubedite u to da vam je iskreno stalo.Ukoliko nastavi da se ponasa tako sebicno, hteli vi to ili ne moracete da krenete dalje bez njega.

 

LAV

Ocigledno je da vam prija sto imate kraj sebe osobu koja vas voli i koja cini sve da vam ugodi.Danas je vreme da vi na isti nacin uzvratite i zato je nas savet da tokom dana koji je pred nama napravite jedno malo iznenadjenje te dokazete voljenoj osobi koliko vam je stalo.

 

DEVICA

Moze se reci da ste iskreno srecni i zaljubljeni i to je ono sto se vidi na vasem licu.Imate volju i snagu za sve i danasnji dan ce vam proteci u divnom raspolozenju.Prosto je divno kada znate da volite i da ste voljeni.

Devicama koje su slobodne   porucujemo da jedna bivsa ljubav ocajnicki zeli da ih ponovo osvoji.Danas cete saznati o kome se radi.

 

VAGA

Zvezde nisu u dobrom polozaju kada ste vi u pitanju i to je nesto sa cim morate da se pomirite.Nemojte danas ulaziti u nove veze,a bilo bi dobro i kada bi ste izbegavali nove sastanke  i slicne stvari.Mogli bi ste se cak i razocarati.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2