DNEVNI HOROSKOP za 3. MART: Raka ocekuju brojni razlozi za srecu, Strelac nervozan!

DNEVNI HOROSKOP za 3. MART: Raka ocekuju brojni razlozi za srecu, Strelac nervozan!

2019-03-02 Off By Admin

 

VAGA

Drage vage ono sto vi ne znate jeste to da je vas partner ponovo uspostavio kontakt sa njegovom bivsom ljubavi. Istina je da on na tu osobu sada gleda samo kao na prijatelja, medjutim, vi prosto morate da budete oprezne i vi nista ne trebate prepustati slucaju.

SKORPIJA

Drage skorpije previse vam je lako stvoriti nervozu i previse vas je lako uciniti tuznima. Vama je za srecu potrebno malo, ali vam je za nervozu i za tugu potrebno jos manje. Pokusajte kontrolisati vase emocije, nemojte dozvoliti losim ljudima da vide tugu na vasem licu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Dragi strelci veoma tezak dan vas ocekuje. Naime, danas vas ocekuje mnogo problema i to skoro pa na svim planovima vaseg zivota, a svi ti problemi ce vam stvoriti veliku nervozu. Vi cete danas imati osecaj da su svi protiv vas i zbog toga vam nece biti ni malo lako.

JARAC

Dragi jarcevi danas ce vas jedna osoba do koje vam je mnogo stalo razocarati, ona ce uciniti nesto sto vam se ni malo nece dopasti, ali ce vam upravo to pomoci da shvatite pravu istinu o toj osobi i to ce vam otvoriti oci. Ipak, ono sto je cinjenica jeste da vas ocekuje veoma tezak dan.

VODOLIJA

Drage vodolije vas partner se ponasa cudno u poslednje vreme i to samo zbog toga sto on ne zeli da saznate za jedan njegov postupak koga je nacinio, a zbog koga se sada kaje. Vas partner je ucinio nesto veoma lose i vi od njega trebate zahtevati istinu.

RIBE

Drage ribe danas ce vam zvezde biti naklonjene i zbog toga ni za kakve probleme necete znati. Pred vama je neverovatan dan tokom kojeg vas ocekuju neka divna desavanja na planu ljubavi, a vas ce danas pozitivno iznenaditi i jedan manji novcani dobitak.

Pages: 1 2