DNEVNI HOROSKOP za 3. MART: Raka ocekuju brojni razlozi za srecu, Strelac nervozan!

DNEVNI HOROSKOP za 3. MART: Raka ocekuju brojni razlozi za srecu, Strelac nervozan!

2019-03-02 Off By Admin

OVAN

Dragi ovnovi desavanja koja vas ocekuju danas ce vam nadmasiti ocekivanja. Naime, danas cete mnogo lepih trenutaka provesti u drustvu vasih dragih osoba, a sem toga danas vas ocekuje i malo romanticno iznenadjenje koje vam prirediti voljena osoba. Divan dan vam predstoji.

BIK

Dragi bikovi u poslednje vreme se ne borite dovoljno za srecu pa zbog toga srece u zivotu i nemate. Vi se prosto morate mnogo vise boriti ako zelite da se izborite za srecu, a vi isto tako, ma koliko da vam bilo tesko, morate otici od nekih osoba posto vam neke osobe do kojih vam je mnogo stalo samo tugu stvaraju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Dragi blizanci danas vas ocekuju neke obaveze koje ce vam u mnogome pokvariti planove. Medjutim, danas vas isto tako ocekuje nesto veoma lepo i to na planu ljubavi. Naime, danas ce vas partner uciniti nesto zbog cega cete biti ponosni na njega.

RAK

Dragi rakovi danas cete samo za srecu znati. Pred vama je divan dan tokokom kojeg cete uzivati u brojnim prelepim trenucima. Vas danas najvise razloga za srecu ocekuje na planu ljubavi i to sve zahvaljuci vasem partneru i jednom njegovom velikodusnom postupku.

LAV

Dragi lavovi ne trebate imati toliko poverenje u vase prijatelje. Ono sto vi ocigledno ne shvatate jeste da se mnoge osobe sa vama druze iz ciste koristi i sto pre to shvatite to bolje po vas. Ono sto je nazalost cinjenica jeste da vam mnoge osobe samo glume prijatelje.

DEVICA

Drage device danas ce vas pozitivno iznenaditi jedan novcani dobitak i upravo ce vam taj dobitak vratiti osmeh na lice. Sem toga danas cete uspeti da postignete bitne komromise sa vasim partnerom i na takav nacin cete vasu vezu vratiti na put uspeha.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2