LJUBAVNI HOROSKOP za  3. mart: SKORPIJA LJUBOMORNA,STRELAC SUMNJICAV,a JARAC SE KAJE….

LJUBAVNI HOROSKOP za 3. mart: SKORPIJA LJUBOMORNA,STRELAC SUMNJICAV,a JARAC SE KAJE….

2019-03-01 Off By Admin

SKORPIJA

Morate da imate na umu da   ljubomorom  nista necete postici.Ako ste  vec sumnjicavi u emocije vase voljene osobe onda je vreme da shvatite  da   je njemu iskreno stalo,ali da on ipak nece dozvoliti  da se tako ponasate i da ga stalno proveravate.

 

STRELAC

Ovo ce biti dan u kojem ce vam biti vaznije od svega da resite probleme na radnom mestu koji su se pojavili iz cista mira.Naravno da vam ovo nece lako pasti ali to prosto morate da uradite ako ne zelite da razocarate ljude do kojih vam je stalo.

 

JARAC

I dalje ste  sumnjicavi prema voljenoj osobi.Ona vam je stavila do znanja da joj je stalo ali vama to prosto nije dovoljno.Ako nastavite da se tako ponasate velike su sanse da cete ostati bez nje,  a onda nece biti nazad.

 

VODOLIJA

Jako se kajete sto ste povredili osobu do koje vam je stalo ali kada uradite tako nesto onda kajanje i slicne stvari ne vrede.Razmislite o tome da pokusate toj osobi na delu da pokazete koliko vam je stalo ali i to da necete ponoviti   istu gresku.

 

RIBE

U ljubavi vam ovih dana ne ide onako kako zelite i kako zamisljate.No, sve moze da se sredi ako za promenu budete slusali glas svog srca umesto svog razuma.Nema veze ako pogazite ponos – vazno je da sacuvate  osobu koju volite.

Pages: 1 2