Ribama je VREME ZA UZIVANJE, Devicama se VRACA PROSLOST, Ovan LJUBOMORAN…

2019-02-26 Off By Admin

OVAN

Ovo nikako nije period kada treba da  zapocinjete nove veze ili uopste idete na    ideju da  pocnete nesto  sto bi moglo da  traje.Ako vas zanima avantura i flert za to cete imati priliku ali sansa da upoznate pravu osobu jos uvek ne postoji.

Oni koji su u vezama neka obrate paznju na   ljubomoru.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Sto se tice onih koji su u vezi,moze se reci da je pred vama period u kome cete moci da uzivate, i da se prosto opustite  jer voljena osoba cini sve da vam ugodi.

Slobodni Bikovi bi trebali da pokusaju osvojiti srce  osobe koja im se svidja.

 

 

BLIZANCI

Vi ste  tokom narednog perioda pod velikim   uticajem zvezda.Velike su sanse da cete biti   nervozni pa ce vam smetati cak i neke sitnice,pa u narednom periodu pokusajte izbeci svadje, neovisno o tome da li ste u vezi ili ne.

 

RAK

Mozete tokom   narednog perioda biti potpuno bezbrizni sto se tice ljubavi.Sve ce biti bas onako kako ste zeleli da bude.

Rakovi koji su u vezi ce dobiti najlepsi dokaz ljubavi,a onima slobodnim sledi jedno lepo poznanstvo.

 

LAV

Fokusirajte se tokom ovog perioda na posao,jer vam u ljubavi bas i nece ici.

Najbolje bi bilo da slobodni lavovi ne pokusavaju da promene svoj status do kraja prve polovine marta,a oni koji su u vezi neka obrate vise paznje na ponasanje voljene osobe.

 

 

DEVICA

Ako ste u vezi ocekujte da ce voljena osoba zeleti da zna na cemu je sa vama.Mozemo slobodno da kazemo da ce biti razgovora o buducnosti,a vi najbolje znate da li ste za to spremni.

Slobodnim Devicama mart donosi osobu iz proslosti.

 

VAGA

 

Idealna je prilika da vage koje su slobodne pokusaju da promene svoj status.Odnosno,vi cete upravo tokom ovog perioda  imati jedan veoma zanimljiv susret,  a na vama je hocete li to iskoristiti.

Sto se tice vaga   koje su u vezi,problem bi mogla da vam napravi ljubomora.

 

 

SKORPIJA

Ako ste u vezi ovo ce biti lep period za vas.Konacno cete uspeti da resite sve nesuglasice koje imate sa voljenom osobom.Uzivajte u danima  koji su pred vama.

Skorpije koje su slobodne imaju mnogo prilika za flert.Na vama je hocete li to iskoristiti.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2