LJUBAVNI HOROSKOP za 27. februar: OPASNA SITUACIJA – neko bi danas mogao da se GADNO RAZOCARA!

2019-02-26 Off By Admin

SKORPIJA

Vi ste dokaz da postoje ljudi koji   znaju da vole  i da prastaju,ali danas ce vas neko izdati.Nece to biti neka krupna stvar, ali ce svakako biti kao noz zaboden u vase srce –   i tesko ce vam pasti sto vam je osoba koja vam jako znaci priredila tako nesto.

 

STRELAC

Mozete  se slobodno danas osloniti na glas vaseg srca i raditi bas onako kako vam ono nalaze.Zvezde su na vasoj  strani, te ako odlucite da ucinite prvi korak znajte da cete uspeti u svojoj nameri da osvojite voljenu osobu.

 

JARAC

Moze se reci da nema razloga da brinete zbog bilo cega. Konacno ste krenuli dalje u smislu da ste shvatili da osoba koju zelite ne moze biti vasa.Nije vam lako,ali ste svesni da ce prava ljubav tek doci u vas zivot.

 

VODOLIJA

Moglo bi se reci da je pred vama period u kome cete moci da se fokusirate na emocije i da dovedete vas emotivni zivot u red.Nemojte danas otvarati bas sve karte i pazite ipak kome emocije otkrivate.Neko zeli da se poigra sa vama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Moglo bi se reci da ste sada konacno svesni toga na sta je sve spreman jedan ovan zbog vas.Nemojte   ga odbijati.On bi itekako mogao da vas usreci,ali i da vam dokaze  snagu prave ljubavi.

Pages: 1 2